The Lucky Man (2018)

Un tânăr predicator carismatic și prietena lui fierbinte latină călătoresc pe Route 66 înfricoșând bisericile mici de-a lungul drumului, doar pentru a descoperi că puterile falsificatoare de vindecare pe care le portretează devin reale. Puterile vindecătoare servesc ca o binecuvântare și un blestem.

Filme online 2018 The Lucky Man povesteste povestea unui tânăr predicator, reverendul Johnny Jones (Jesse James). Si prietena lui furibilă, Rebecca (Mariana Paola Vicente), și viața lor pe drum. În timp ce se îndreaptă din Texas spre California, Rebecca are visuri și aspirații să se stabilească și. In cele din urmă, să înceapă o familie, în timp ce Johnny este mai preocupat de călătoria în mână. Căutând mici orașe în afara drumului. El predică mulțimilor nesimțitoare cu o astfel de pasiune și fervoare, le face să mănânce din palmele mâinilor. Să-și umple plăcile de colectare cu suficienți bani pentru a le duce la următoarea destinație. Johnny din 2018 The Lucky Man, nu este un sfânt, iar când nu propovăduie, el snortă cocaină și coboară tequila, în timp ce Rebecca urmărește vechile emisiuni TV.

Când ajunge la un oraș mic, Johnny își dă seama că aproape că nu mai are droguri și se îndreaptă spre un bar unde se îmbină cu doi bătrâni. Când încearcă să facă un schimb cu ei la o locație convenită, își trag o armă pe el, dar reușește să tragă unul dintre ei mai întâi.


Regia: Norman Gregory McGuire
Actori: Jesse James, Burton Gilliam, Mariana Paola Vicente
An: 2018
Gen: Actiune, Drama, SF
IMDB: 6.5


The Lucky Man (2018) Online Subtitrat