The Love Witch (2016)

The Love Witch (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Anna Biller
Actori: Samantha Robinson, Jeffrey Vincent Parise, Laura Waddell
An: 2016
Gen: Comedie, Groaza
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Love Witch

Elaine, o frumoasă vrăjitoare a zilelor noastre, își folosește talentul în magia neagră pentru a-i face pe bărbați să se îndrăgostească de ea. Comedia Annei Biller este un omagiu adus filmelor și operelor literare “pulp” ale anilor ’60.

In premiera canadian la Fantasia la 16 iulie, “The Love Witch” swooped la Montreal, cu recomandări ridicate. Hollywood Reporter a laudat-o, așa cum au New Yorker, Rue Morgue, Chris Alexander pentru ShockTilYouDrop și Jason Coffman pentru Film lunar. Cu oricine este cineva în lumea criticii de film ieșind din spatele ei, care ar putea îndrăzni nu sunt de acord?

Scriitor-director Anna Biller știa exact ce face atunci când ea a încercat să facă acest lucru o intoarcere la filmele clasice sexploitation. Împușcat 35mm glorios, culorile sunt vii si absolut izbitoare, atât în ​​aspectul general al filmului. Iar în machiaj și costumelor. Design-ul stabilit chiar surprinde ceea ce am imagine pe Coasta de Vest, în 1960 trebuie să fi fost, o lume de vrăjitorie în cazul în care Anton LaVey s-ar fi simțit acasă. (Unii critici au bombănit despre amestec de 1960 și vehicule moderne și telefoane mobile, pot aprecia dorința lor de puritate, dar care nu a fost niciodată cu adevărat punct.)

Cu toate că direcția de artă și cinematografie sunt ceea ce surprind aspectul. Care acționează completează iluzia. Care acționează este teribil, dar în modul cel mai minunat. Probabil, actorii au fost forțați să privească o buclă fără sfârșit de remorci pentru filme de la Video Ciudat Ceva până când au însușit limba pompos și manierele. Cu toate că Samantha Robinson este evident steaua și poartă fiecare secvență, Jeffrey Vincent Parise (Spitalul General). Wayne a fost într-adevăr marca de mare de apă pentru over-the-top melodramă.


Trailer The Love Witch