The Lost World Jurassic Park (1997)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

The Lost World Jurassic Park (1997) Film Online Subtitrat


Regia: Steven Spielberg
Actori: Jeff Goldblum, Julianne Moore, Pete Postlethwaite, Vanessa Lee Chester
Anul: 1997
Gen: SF, Aventura, Actiune
Durata: 129 minute
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Lost World Jurassic Park

Au trecut patru ani de la încercarea nereușită de a crea un parc populat cu dinozauri pe Insula Nublar. Dar John Hammond nu a pierdut deloc timpul și acum îi mărturisește lui Ian Malcolm că mai există o insulă, despre care nu știe nimeni, unde au fost creați inițial dinozaurii de pe Nublar. Uitați de lume, dinozaurii au supraviețuit și au crescut în Atelierul B de pe Insula Serna și acum Hammond este nerăbdător să-și facă cunoscute realizările.

Înainte ca totul să fie făcut public, Malcolm adună o echipă de cercetători pentru a vizita insula și a face cercetări la fața locului. Când echipa ajunge pe insulă, ei descoperă un grup condus de nepotul lui Hammond ce avea cu totul alt scop decât cel științific. Membrii grupului voiau să captureze dinozaurii și să-i vândă unui parc de distracții din San Diego. După o serie de evenimente ciudate, ambele grupuri rămân izolate pe insulă fără nicio posibilitate de comunicare. Atunci începe adevărata teroare și toți, indiferent din ce grup fac parte, trebuie să lupte pentru propria viață.

Deşi nu are originalitatea şi teroarea primului “Jurassic Park”, filmul continuă să aibă suspans, transmiţând emoţii puternice. “Lumea pierdută” are o poveste mai complexă şi mai convingătoare, acest aspect fiind susţinut de împărţirea zonelor de vânătoare între diferitele specii şi evidenţierea sentimentelor materne şi a unui instinct de prădător inteligent. Efectele vizuale sunt bine realizate, dinozaurii fiind realizaţi profesionist şi părând a fi vii.