The Lost Brother – El otro hermano (2017)

Cetarti, un angajat public care tocmai a fost concediat, călătorește de la Buenos Aires la Lapachito, un oraș singuratic din provincia Chaco. El trebuie să aibă grijă de cadavrele mamei și fratelui său care au fost ucise brutal și cu care nu se leagă nici o legătură de afecțiune.

Singurul lucru care mobilizează Cetarti din El otro hermano online subtitrat, să efectueze călătoria este posibilitatea de a percepe o asigurare modestă de viață pentru a putea să se stabilească în Brazilia. Acolo îl întâlnește pe Duarte; un fel de capo oraș și prieten al ucigașului mamei sale; cu care înființează o societate ciudată pentru a gestiona și a strânge acești bani.

Oamenii într-adevăr dispăreau în aceste medii; și prezentat aici este o situație posibilă în care apar unele dintre aceste dispariții. Totul este ciudat in The Lost Brother online subtitrat; trist și greu de urmărit; unde manipularea și abuzul persoanelor în vârstă și săracă sunt în grabă; iar chiar și făptuitorul trăiește în mizerie mintală și fizică.


Regia: Israel Adrián Caetano
Actori: Leonardo Sbaraglia, Daniel Hendler, Ángela Molina
2017
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 6.6


El otro hermano (2017) Online Subtitrat