The Longest Yard (2005)

Adam Sandler si Chris Rock joaca in Echipa Sfarma-Tot – The Longest Yard, o poveste hazlie a unui fost mijlocas care incearca sa se descurce in cea mai dificila situatie posibila.

Atunci cand fostul jucator NFL (Liga Nationala de Fotbal American), Paul Crewe (Adam Sandler) este trimis la inchisoare, directorul il obliga sa transforme un grup pestrit de detinuti intr-o echipa de fotbal. Desi nu sunt cei mai potriviti coechipieri, detinutii se unesc atunci cand afla impotriva cui vor juca: a gardienilor! Cu ajutorul colegului Nate Scarborough (Burt Reynolds) si a ingrijitorului (Chris Rock), Crewe le promite detinutilor o sansa de a se razbuna intr-o confruntare cu oase rupte unde totul este permis.

Filmul beneficiaza de prezenta unor sportivi de performanta si de faima mondiala, intre care triplul castigator de Super Bowl – Michael Irvin (Dallas Cowboys), cvadruplul castigator de Super Bowl – Bill Romanowski (Oakland Raiders, Denver Broncos, Philadelphia Eagles si San Francisco 49ers) si alti jucatori din NFL, inclusiv Brian Bosworth (Seattle Seahawks) si Terry Crews (San Diego Chargers, Washington Redskins si St. Louis Rams).


Titlu Romania: Echipa Sfarmă-Tot
Regia: Peter Segal
Actori: Adam Sandler, Burt Reynolds, Chris Rock
An: 2020
Gen: Comedie, Crima, Sport
IMDB: 6.4


The Longest Yard (2005) Online Subtitrat


Trailer


The Longest Yard (2005)
The Longest Yard (2005) Online Subtitrat in Romana

Adam Sandler si Chris Rock joaca in Echipa Sfarma-Tot - The Longest Yard, o poveste hazlie a unui fost mijlocas care incearca sa se descurce in cea mai dificila situatie posibila.

Product In-Stock: Available

Editor's Rating:
4