The Little Things (2021)

Filmul The Little Things (2021) online subtitrat este un thriller psihologic cu toate ingredientele pentru ceva special. Denzel Washington interpretează rolul șerifului adjunct care ajunge in Los Angeles pentru a ajuta la vânarea unui criminal în serie.

In secundar, interpreteaza Rami Malek si Jared Leto. The Little Things reunește regizorul John Lee Hancock cu Newman, John Schwartzman și cu editorul Robert Frazen. Filmul își îmbrățișează cu mândrie aroma sa neo-noir, lăsând impresia că filmul ar fi putut fi smuls din începutul anilor ’90, atunci când thriller-urile criminale erau la mare cautare.


Regia: John Lee Hancock
Actori: Denzel Washington, Rami Malek, Jared Leto
An: 2021
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 7.5


The Little Things (2021) Online Subtitrat


Trailer


Recenzie film The Little Things (2021)

În The Little Things Denzel Washington îl interpretează pe Deke, un ajutor de şerif din California cooptat alături de mult mai tânărul Baxter (Rami Malek) în investigaţia unei crime. Titlul trimite la detaliile aparent insignifiante care scapă şi celor mai hârşiţi poliţişti (dar nu şi lui Deke, desigur), dar care ar putea trimite investigaţia pe noi piste promiţătoare. O altă atracţie a acestui film este conflictul dintre fentarea fantezistă a regulilor şi respectarea lor la virgulă, aici Deke şi Baxter având opinii diametral opuse.

Dar se întreabă, pe bună dreptate, dacă din punct de vedere financiar încasările lui The Little Things chiar sunt un motiv de bucurie. Şi, extrapolând, dacă strategia Warner Bros. de a-şi lansa filmele simultan în cinematografe şi pe HBO Max (ambele companii fac parte din gigantul AT&T) sunt profitabile pe termen lung.

Dacă e să ne uităm la Wonder Woman 1984, blockbusterul lansat pe HBO Max de Crăciun, strategia pare a fi un succes: conform declaraţiilor AT&T, numărul de noi abonamente HBO Max s-a dublat în ultimul trimestru din 2020, în comparaţie cu cifrele anului anterior, mai bine de 17 milioane de gospodării alegând să plătească pentru a avea acces la bogata ofertă de titluri de pe HBO Max.

Tot cifrele AT&T arată că abonaţii HBO Max au petrecut, de-a lungul a 31 de zile, nu mai puţin de 2,25 miliarde de minute urmărind aventurile lui Wonder Woman, cu 35% mai mult decât cifrele anunţate pentru animaţia Soul lansată pe Disney+.