The Little Death (2014)

The Little Death (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Comedie, Drama, Romantice
Producator(i): Josh Lawson
IMDB: 7.1
Regia: Josh Lawson
Actori: Bojana Novakovic, Josh Lawson, Damon Herriman


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Little Death

Un cuplu australian format din Paul (Josh Lawson) şi Maeve (Bojana Novakovic) se simte bine în dormitor într-o noapte. În timp ce îşi fac de cap prin pat, Maeve vine cu o solicitare cel puţin stranie: ea îi spune lui Paul că şi-ar dori să o violeze. Paul primeşte solicitarea plin de uimire, dar aceasta îi explică faptul că este o fantezie de-a ei şi că nu vrea să ştie când sau unde se va petrece acest moment. Nu vrea să ştie nici măcar dacă violatorul este Paul sau altcineva.

Un alt cuplu din aceeaşi regiune; format din Dan (Damon Herriman) şi Evie (Kate Mulvany); se străduiesc la rândul lor să treacă peste monotonie şi să reaprindă scânteia dintre ei. Terapeutul lor le sugerează să înceapă să se joace un pic şi să interpreteze anumite roluri atunci când fac amor; lucru care nu prea e pe placul lui Evie; însă Dan îşi ia misiunea foarte în serios şi ajunge chiar să creadă că este un actor priceput; având costume tot mai elaborate şi poveşti diverse pentru personajele lui.

Între timp; Richard (Patrick Brammall) şi Rowena (Kate Box) se află într-o poziţie chiar mai dificilă decât precedentele două cupluri. Ei au încercat vreme de trei ani să facă un copil împreună; reducând partidele de sex la date din calendar şi nu momente spontane. Atunci când tatăl lui Richard moare brusc; Rowena descoperă că această latură a lui îndurerată o excită; astfel că începe să găsească tot mai multe motive pentru a-l face pe acesta să cedeze şi să plângă.