The Limehouse Golem (2016)

The Limehouse Golem (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Juan Carlos Medina
Actori: Olivia Cooke, Bill Nighy, Eddie Marsan
An: 2016
Gen: Groaza, Mister, Thriller
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Limehouse Golem

Amplasată pe străzile neiertătoare și corupte ale Londrei Victoriene din 1880, povestea The Limehouse Golem online subtitrat începe în sala de muzică barocă, grandioasă, unde cel mai renumit interpret al capitalei, Dan Leno (Douglas Booth), intră pe scenă. Spectaculosul actor interpretează un monolog, informând publicul despre soarta ciudată a unei tinere care înfrumusețase odată această scenă, draga prietenă Lizzie Cree (Olivia Cooke).

Ea este acuzată de uciderea soțului ei, John Cree, dar bărbatul mort poate el însuși să fi fost un ucigaș în serie, vinovat de uciderile ciudate și brutale din vecinătate. O serie de crime înfiorătoare și sângeroase zdruncină comunitatea Limehouse. Atât de monstruoase și de nemiloase sunt aceste crime, încât presa pretinde că sunt operele lui „The Golem”, o creatură legendară din vremuri întunecate.

Moartea lui Lizzie pare inevitabilă; până când inspectorul detectiv John Kildare (Bill Nighy) este însărcinat cu cazul lui „Limehouse Golem”; un criminal în serie; care ucide victime nevinovate și neînsoțite; lăsând în urmă cadavre abia identificabile și semnătura sa distinctivă în sânge.

Detectivul John Kildare din The Limehouse Golem online subtitrat trebuie să abordeze aceste două cazuri; și să descopere lucruri despre viața ciudată a lui Elizabeth; despre relația ei cu colegul Dan Leno și despre convingerile localnicilor din Limehouse; că un monstru legendar; este vinovat pentru crimele înfiorătoare. Nimic nu este ceea ce pare; oricine poate fi suspect și toată lumea are un secret…