The Lighthouse (2019)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

The Lighthouse (2019) online subtitrat, cel mai recent film al regizorului american Robert Eggers, câștigător al premiului FIPRESCI la Cannes. Filmul este producție americană, în regia lui Robert Eggers (The Witch), cu Willem Dafoe și Robert Pattinson în rolurile principale.

The Lighthouse s-a văzut prima dată în acest an la festivalul de film de la Cannes, unde a și câștigat premiul Federației Internaționale a Criticilor de Film, FIPRESCI.

Filmul este regizat de Robert Eggers, creatorul horror-ului de succes The Witch, lansat în 2015, care a fost recompensat cu 43 de premii. În rolurile principale îi întâlnim pe Willem Dafoe și Robert Pattinson. Pe Dafoe îl știm, mai ales, din filmele lui Lars von Trier. Actorul a fost nominalizat la 4 premii Oscar pentru filmele At Eternity’s Gate (2018), The Florida Project (2017), Shadow of the Vampire (2000) și Platoon (1986).

Robert Pattinson a intrat în atenția publicului prin rolul lui Edward Cullen, vampirul din saga Twilight (2008), iar talentul său a fost confirmat ulterior prin colaborarea cu cineaşti ca David Cronenberg (Maps to the Stars), James Gray (The Lost City of Z) sau Claire Denis (High Life).

The Lighthouse (2019) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Robert Eggers
Actori: Willem Dafoe, Robert Pattinson, Valeriia Karaman
An: Filme Online 2019
Gen: Drama, Fantezie, Groaza
IMDB: 8.1


The Lighthouse (2019) Online CAM


Trailer


The Lighthouse (2019)
The Lighthouse (2019) Online Subtitrat in Romana

The Lighthouse (2019) online subtitrat, cel mai recent film al regizorului american Robert Eggers, câștigător al premiului FIPRESCI la Cannes. Filmul este

Editor's Rating:
5