The Light of the Moon (2017)

The Light of the Moon (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Jessica M. Thompson
Actori: Stephanie Beatriz, Michael Stahl-David, Catherine Curtin
An: 2017
Gen: Drama
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Light of the Moon

O victimă a unui viol din The Light of the Moon online subtitrat, are parte de câteva alegeri nefericite atunci când este pusă în faţa unei întrebări dificile. Ea se află într-o spirală a ruşinii care urmează după viol şi are multe reproşuri sau întrebări pe care să şi le adreseze sieşi; Dacă nu ar fi băut atât de mult în acea seară… dacă nu ar fi dansat cu acel tip… dacă nu ar fi plecat singură acasă după aceea… Ceea ce urmează după viol este aproape mai rău decât violul în sine.

Bonnie (Stephanie Beatriz) şi iubitul ei Matt (Michael Stahl-David) din The Light of the Moon online subtitrat, locuiesc în zona Bushwick din Brooklyn. Amândoi au parte de nişte cariere extrem de solicitante care nu le mai lasă prea mult timp pentru ei, iar Matt o roagă pe Bonnie să o ia de la o ieşire în oraş pe care o avusese cu colegele sale de muncă. Însă ea continuă să se distreze împreună cu prietenele sale, consumând shot după shot şi dansând în club.

În drum spre casă; care se află la doar câteva străzi distanţă; un bărbat o atacă pe Bonnie şi o duce pe o stradă lăturalnică unde o violează. Bonnie ajunge apoi acasă; însângerată şi traumatizată; unde se gândeşte care este următorul pas de făcut; dacă să ţină pentru ea sau să raporteze la poliţie ce i s-a întâmplat. În cele din urmă; ea alege varianta a doua; însă trece apoi printr-o serie de întrebări şi trebuie să ofere detalii umilitoare poliţiei. Ea răspunde sincer la toate întrebările; chiar dacă este conştientă de faptul că va fi judecată în urma răspunsurilor oferite.