The Lifeguard (2013)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

The Lifeguard (2013) Film Online Subtitrat

Regia: Liz W. Garcia
Actori: Kristen Bell, Martin Starr, Mamie Gummer
Anul: 2013
Gen: Drama, Romantice
Durata: 98 minute
IMDB: 5.7

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

“The Lifeguard” este povestea lui Leigh (Kristen Bell), șef de promoție din clasa ei de liceu, reporter al Associated Press, care trăiesc în New York City. Noi vedem viața ei într-un colaj șerpuit ce deschide filmul The Lifeguard. Ea a fost datând editorul ei, care apoi devine logodit cu altcineva (ceea ce spune el unui prieten de pe telefon, chiar în fața lui Leigh, “Este vorba despre timp am echipaj în sus!”). Pentru a face lucrurile si mai rele, Leigh a scris o poveste despre un tigru legat cu lanțuri într-un apartament din New York. Tigrul a murit de malnutriție. A pierdut în simbolismul propriei sale poveste, Leigh se referă la respectivul tigru. Privind o clipa, literalmente mijlocul lui băutură la un loc de noapte, Leigh se întoarce la apartamentul ei, pachete de geanta ei, împachetează pisica ei, și se mută acasă să locuiască cu părinții ei, nici măcar informându-i despre planurile ei. Părinții ei (Amy Madigan și Adam Lefèvre) sunt surprinși, iar mama ei, în special, nu este tot ceea ce incantat. “Ai de a avea o cădere nervoasă, Leigh?” tatăl ei întreabă.

Leigh a făcut întotdeauna ceea ce se așteaptă de la ei și ea crede că ar trebui să i se permită o pauză. E un pic de o pastila. Ea nu ajuta la curatarea in jurul casei părinților ei, iar atunci când mama ei spune că ei “se așteaptă ei să contribuie”, Leigh spune: “Pentru ce?” Leigh devine magic cu munca ei de liceu înapoi, ca salvamar la un bazin de apartament. Script-ul face faptul că ea este pe cale de a transforma 30 în două luni, o afacere mare, unele marcator umplut cu semnificație. Leigh insistă în mod repetat că ea este “29 și 10 luni”. Uneori, oamenii trec prin anotimpuri haotice, și, uneori, filme bune sunt realizate din astfel de circumstanțe din filme online The Lifeguard. Dar “de cotitură 30”, lucru care se simte artificial, un slogan ușor promovabil pentru film.

Odată ce ensconced în camera copilăriei ei, Leigh ajunge la un cuplu de vechi amici de liceu, Mel (Mamie Gummer), acum principalul asistent la vechiul lor liceu, care este căsătorit și încearcă să aibă un copil, și Todd (Martin Starr ), un tip clar closeted care lucrează într-o galerie de artă pe care nimeni nu vizitează niciodată. Mel a fost un adolescent sălbatic. întoarcerea lui Leigh face ca Mel începe să se revolte. Din nou, există posibilități în acest material din The Lifeguard, iar noi chiar crâmpeie de cât de ciudat ar putea merge, dacă filmul The Lifeguard ar lăsa pur și simplu în pace.