The Life Ahead (2020)

Filmul The Life Ahead (2020) online subtitrat este bazat pe romanul cu același nume al lui Romain Gary. Povestea este una foarte sinceră și emoționantă de dragoste, prietenie, familie și toleranță. Este genul de poveste care arată că nu trebuie să fii ruda pentru a fi familie, că acceptarea și respectul reciproc este ceea ce face cu adevărat o familie.

Situat în orașul litoral Bari, Italia, The Life Ahead (2020) spune povestea unui băiat musulman senegalez, Momo (Ibrahima Gueye). Orfan cu o educație proastă, într-o zi Momo a furat două sfeșnice de argint de la o bătrână de la piață. După ce nu a putut să le vândă, Momo aduce bunurile furate in casa doctorului Coen (Renato Carpentieri), actualul său curator, care află și îl obligă pe Momo să-și ceară scuze bătrânei.

Aceasta se dovedește a fi nu numai pacientă, ci și o veche prietenă a doctorului Coen, Madame Rosa (Sophia Loren). Ea a supravietuit Holocaustului si acum are grijă de copiii altor prostituate. Madame Rosa acceptă să-l primească pe Momo, la insistențele doctorului Coen. După cum era de așteptat, după un început foarte stâncos, se formează o prietenie neasteptata între Momo și Madame Rosa.


Titlu original: La vita davanti a sé
Titlu Romania: Ai toată viața înainte
Regia: Edoardo Ponti
Actori: Sophia Loren, Ibrahima Gueye, Renato Carpentieri
An: 2020
Gen: Drama
IMDB: 6.9


The Life Ahead (2020) Online Subtitrat


Trailer