The Lennon Report (2016)

The Lennon Report (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Jeremy Profe
Actori: Devin Ratray, David Zayas, Richard Kind
An: 2016
Gen: Biografie, Drama, Istorice
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<-TO0oGSGJ9U/The.Lennon.R" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis The Lennon Report

Sunt surpriza acest lucru nu a fost examinat de către mai multe persoane vazand ca aceasta se referă la moartea unuia dintre cele mai importante simboluri muzicale ale timpului nostru. La fel ca multe dintre icoanele noastre muzicale, moartea lui John Lennon a fost întâmplătoare. Si misterioasă și sugestiv de același tip de ucidere a conspirației ca JFK. Poate nu la fel de elaborat, dar cu siguranta cu filmarea facuta de tipul “singuratic ciudat”. Cu toate că acest film sugerează cu precauție la o conspirație – nu permite filmului să elaboreze această poveste linie în orice formă sau formă pe care am găsit dezamăgitoare.

Ni se oferă doar un gust titillating de posibile circumstanțe misterioase, când vom vedea posibil accident de bicicleta montat la începutul filmului care servește scopului de a distrage atenția tuturor poliției și ajutor medical de la locul crimei reale – care este împușcarea lui John Lennon. Acest lucru duce la sosirea sa târziu la spital și deces ulterioare din cauza pierderii masive de sânge. Când am văzut locul accidentului biciclete, am anticipat că această linie de mister ar fi explorate în continuare în film, dar din păcate, am fost lăsat și doresc nesatisfăcute.

In schimb, am prezentat un reportaj oarecum clinic de evenimente care au avut loc in noaptea fatidica – concentrându-se în principal pe 2 caractere; Dr care încerca să salveze viața JL, iar jurnalistul care a fost încercarea de a obține o poveste. Scenele au fost prezentate cu care economisesc conținut emoțional și nu suficient pentru a menține atenția telespectatorilor angajat.


Trailer The Lennon Report