The Leisure Seeker (2017)

Inspirat de romanul autorului Michael Zadoorian, The Leisure Seeker online subtitrat urmareste povestea unui cuplu care porneste intr-o calatorie de neuitat in vechea lor caravana.

Atunci cand fiul lor Will ajunge la casa parintilor pentru o programare la spital, el descopera ca parintii lui au luat-o pe vechiul drum batatorit din Winnebago. Suprasaturati de ingrijirea sufocanta a medicilor si a copiilor lor; si dorind sa traiasca o ultima aventura, Ella si John din The Leisure Seeker online subtitrat au hotarat sa evadeze din cotidian. Ella a decis sa renunte la tratamentul pentru cancer; si desi este slabita, ramane o femeie apriga. Cu toate ca sufera de Alzheimer, John este insa puternic.

Barbatul din The Leisure Seeker online subtitrat incearca sa-si aminteasca trecutul, in timp ce Ella incearca sa dovedeasca faptul ca poate sa traiasca mai mult timp fericita, chiar daca toata lumea ii spune ca este imposibil. Impartasind momente de bucurie si suferinta, cei doi isi recapata pasiunea pentru viata si dragostea unul pentru celalalt, intr-o calatorie care ofera revelatie si surpriza chiar pana la sfarsit.


Regia: Paolo Virzì
Actori: Donald Sutherland, Helen Mirren, Kirsty Mitchell
2017
Gen: Aventura, Comedie, Drama
IMDB: 6.7


The Leisure Seeker (2017) Online Subtitrat


Trailer