The Lego Movie 2: The Second Part (2019)

In animatia Marea Aventură Lego 2 – The Lego Movie 2 online subtitrat, au trecut 5 ani deja de când lucrurile rămăseseră în bună ordine. Iar cetăţenii întâmpină acum o nouă ameninţare: Lego Duplo, invadatorii din spaţiul cosmic, dezmembrează totul în calea lor mai repede decât s-ar putea reconstrui.

Marea Aventură Lego 2 – The Lego Movie 2, îi reunește pe eroii din Bricksburg într-o nouă misiune de salvarea a orașului lor. După cinci ani în care totul a fost grozav, locuitorii sunt din nou în pericol: invazia extraterestră Lego Duplo distruge orașul mai repede decât poate fi reconstruit.

Lupta pentru a învinge inamicul și a restaura armonia îi va transporta pe Emmet, Lucy; Batman și prietenii lor în ținuturi foarte foarte îndepărtate, către lumi neexplorate, inclusiv într-o galaxie unde totul este cântat. Misiunea le va testa curajul, creativitatea și abilitățile de reconstrucție, dar îi va ajuta în același timp să afle cât de speciali sunt.

The Lego Movie 2: The Second Part (2019) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Marea Aventură Lego 2
Regia: Mike Mitchell
Actori: Chris Pratt, Elizabeth Banks, Will Arnett
An: 2019
Gen: Animatie, Actiune, Aventura
IMDB: 6.8


The Lego Movie 2: The Second Part (2019) Online Subtitrat


Trailer


Incasari mai mici ca la animatia The LEGO Batman Movie

Chiar dacă criticii de film au avut, în mare parte, cuvinte de laudă pentru a doua parte a lui The Lego Movie; producţia nu a impresionat deloc la debutul său în cinematografe. Potrivit sondajelor, The Lego Movie 2: The Second Part a avut un debut sub aşteptări în Statele Unite; de numai 34,4 milioane de dolari. O diferenţă considerabilă faţă de The LEGO Movie, care a strâns în week-end-ul lansării 69 milioane dolari, şi faţă de The LEGO Batman Movie – 53 milioane.

The Lego Movie 2
The Lego Movie 2

Bugetul lui The Second Part a fost de 99 milioane dolari şi, chiar dacă acesta va fi depăşit prin încasările internaţionale; este foarte posibil ca, în consecinţă, Warner Bros. Să îşi schimbe strategia în legătură cu dezvoltarea, pe mai departe, a universului cinematografic LEGO.

Nici noul film al lui Liam Neeson, Cold Pursuit, nu a avut un debut bun în box office-ul american, în parte şi din cauza scandalului iscat de o declaraţie a starului, acuzat de rasism. Cold Pursuit a intrat în top pe locul trei, după The LEGO Movie 2: The Second Part; şi comedia romantică What Men Want (ce s-a lansat cu 19 milioane de dolari). Topul cinci al clasamentului american este completat de The Upside (7,2 milioane dolari) şi Glass (6,4 milioane dolari).