The Legend of Robert the Doll (2018)

În timpul unei călătorii din The Legend of Robert the Doll (2018) în Germania în 1904 un bărbat cumpără o păpușă ciudată pentru fiul lui cadou de ziua lui, dar o data cu trecerea anilor iar când această păpușa a fost aruncată încep să se întâmple evenimente ciudate și inexplicabile în casa lor.

Am văzut toate filmele din seria The Legend of Robert the Doll online subtitratși acesta este capul și umerii deasupra celorlalte. De fapt; comparativ cu primul film; este pe o altă planetă. Ca întotdeauna există semne de poveste poveste de un buget redus și vă permite față în față toate aceste filme sunt făcute în mod clar pentru schimbarea de buzunar. Dar povestea și actorii din acest film vă ajută să arătați că pentru că; mai degrabă decât un film de păpușă bântuit de clișeu; am văzut cu toții de un milion de ori înainte de a obține un thriller bine ritmat; cu o mulțime de tensiuni și răsuciri.

În cazul în care vă căutați de perete la perete acțiune papusa s-ar putea să fi dezamăgit; dar povestea este destul de interesant; fără că și păpuși sunt utilizate la momentele potrivite. Mai sunt multe întâmplări în acest film The Legend of Robert the Doll online subtitrat cu poveste și acțiune decât probabil toate celelalte filme ale lui Robert puse împreună. Aș fi interesat să văd ce fac ei pentru următoarea; având în vedere modul în care fiecare film nou pare a fi mai bun decât ultimul.


Regia: Andrew Jones
Actori: Lee Bane, Harriet Rees, Judith Haley
An: 2018
Gen: Groaza
IMDB: 3.8


The Legend of Robert the Doll (2018) Online Subtitrat