The Legend of Ben Hall (2017)

The Legend of Ben Hall (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Matthew Holmes
Actori: Jack Martin, Andy McPhee, Robert Rabiah, Callan McAuliffe
An: 2016
Gen: Actiune, Biografie, Drama
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Legend of Ben Hall

După doi ani de fugă și cu oamenii legii la doi pași în urma lui, Ben Hall renunță să se mai ascundă și aproape că se predă. Totuși, începe să facă din nou nelegiuiri din cauza apariției vechiului său prieten, John Gilbert. Reunind banda și convocând un nou recrut, pe John Dunn, săvârșesc o serie de furturi și de crime în New South Wales. După ce omoară doi polițiști, cei trei devin cei mai vânați oameni din istoria Australiei. Atunci când guvernul îi declară proscriși care pot fi uciși de către oricine îi recunoaște, Ben Hall face planuri disperate pentru a părăsi banda. Dar cu o așa mare recompensă pusă pe capetele lor, trădarea vine de unde se așteaptă mai puțin.

Din păcate, distribuția acestui film este, cel puțin, neclară și nu va fi găsită în majoritatea cinematografelor principale. Acesta este un păcat real, întrucât este mult mai bine decât multe filme “de nume mari” (sunt tentat să scriu un spoiler aici despre cel pe care l-am văzut acum câteva zile) și merită să fie văzut mai ușor. Trebuia să călătorim într-un alt oraș pentru ao vedea.

Pentru un film realizat, în esență, cu un buget învestit, calitatea tuturor scorurilor este excelentă. Bushul australian este capturat frumos, turnarea și actoria este pe deplin credibilă, la fel ca setările și valorile de producție. Scenariul scoate la iveală o dezvoltare a caracterului bun în personajele principale, iar povestea însăși este din punct de vedere istoric exactă până la punctul în care se poate califica aproape pentru stadiul documentar.