The Legend of 420 (2017)

The Legend of 420 (2017) Documentar Online Subtitrat


Regia: Peter Spirer
Actori: Shaun Attwood, W. Earl Brown, Tommy Chong
An: 2017
Gen: Documentare, Comedie
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Legend of 420

Documentarul explorează tendința crescândă de dezincriminare a marijuanei în SUA și utilizarea canabisului în medicină, artă, restaurante de lux și altele.

Cei care au realizat filmul au făcut o treabă extraordinară pentru a pune acest doc împreună. Ea a fost eficientă în explicarea industriei marijuane atât la nivel de agrement cât și politic. Avea chiar și niște bucăți bune de comedie aruncate acolo.

Este un document documentar despre marijuana și legile care se schimbă recent, fiind amuzant și informativ. Acesta oferă o serie de argumente serioase despre motivul pentru care canabisul ar trebui să fie decriminalizat, la o varietate de subiecți, inclusiv producătorii, transportatorii și artiștii. De asemenea, arată diferite utilizări ale canabisului în medicină și gătit, și nu este vorba doar de o grămadă de stereotipuri de stoneri.

Aflam ca canabisul poate fi folosit pentru a ajuta veteranii cu PTSD si multe altele. Este un doc minunat care arată cât de mari sunt beneficiile canabisului și aș vedea cu siguranță acest doc din nou, precum și să îl recomand altora!