The Last Scout (2017)

The Last Scout (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Simon Phillips
Actori: Blaine Gray, Simon Phillips, Rebecca Ferdinando
An: 2017
Gen: SF
IMDB: 4.0


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The Last Scout

Povestea de bază este totuși destul de similară – o navă spațială, aici nu atât de mare, și cu câțiva oameni la bord. Căutând ultimă soluție a omenirii, în timp ce pământul însăși este aproape distrus. Principala diferență față de “Sunshine” și “Pandorum” este cantitatea de vărsare de sânge și. De asemenea, bugetul, care a fost de aprox. o zecime din fiecare dintre ele.

Ar putea fi adevărat că primele 40 de minute sunt greu de depășit pentru iubitul mediu de acțiune sf-acțiune. Acolo învățăm să cunoaștem echipajul, care este un pic de familie, deoarece sunt acum împreună timp de șapte ani, așa cum ni se spune. Filmul are timpul să stabilească o anumită stare de viață a vieții de zi, în loc să aducă imediat conflicte sau iluzii grave. E în regulă, dacă mă întrebi, uneori îmi place o abordare mai realistă. Și cine, când nu ar fi astronauții, ar trebui să poată trăi într-o călătorie atât de lungă?

Când nava întâlnește nava abandonată, așa cum este descrisă în linia de poveste, filmul câștigă un impuls așa cum ar trebui, și nu-l pierde până la sfârșit, oferind suficientă tensiune și acțiune pentru o seară ploioasă în fața plat- ecran. Acțiunea este solidă, direcționarea și efecte speciale sunt OK pentru o producție Direct-to-Video sau Video-On-Demand (care presupun că este).