The Last of Robin Hood (2013)

The Last of Robin Hood (2013) Film Online Subtitrat


Regia: Richard Glatzer, Wash Westmoreland
Actori: Kevin Kline, Susan Sarandon, Dakota Fanning, John Hudson Messerall
An: 2013
Gen: Biografie, Drama, Romantice
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Trailer The Last of Robin Hood


Review The Last of Robin Hood

Am știut că Flynn era o icoană și un superstar în epoca de aur a Hollywood. Un personaj elegant care a știut cum să creeze controverse, a fost atât de iubit și disprețuit de mulți. Si un fel de rămâne o legendă în lumea cinematografiei. Acest film explorează ultima parte a vieții sale, așa cum el a fost implicat într-o altă relație discutabilă. Ceea ce a permis să se îndepărteze în mijlocul unui alt moment de senzațional.

Kevin Kline face o treabă superbă aduce steaua la viață. El este în momentul în care el a început să decolorării din cauza problemelor financiare și de sănătate. El a reușit să se ascundă în spatele fațadei sale stea, dar dacă ai ajunge suficient de aproape. Puteți vedea cât de vulnerabil este în realitate și este în acest moment că el găsește “ultima dintre iubirile sale”, o relație pe care nu le înțelegem cu adevărat. Dar care sugerează posibilitatea ca ambele părți să fi fost cel puțin pasionat unul față de celălalt. În scopul de a crea că, ni se dă caracterul lui Flo, o mamă din viața reală. Care a trăit visele prin incercarile fiicei sale de a rupe în show business.

Noi învățăm ea a condus-o în liniște, de rupere reguli, minciuna, expunerea ei la situații de risc astfel încât ea poate realiza ceea ce a ratat indirect mai devreme în tinerețea ei. Ea este deteriorat bine atât fizic cât și mental, iar mai târziu, ea găsește ea împărtășește multe în comun cu Flynn. Este greu să fie scuza, iar în mijloc este Beverly Dakota, căruia îi este foame de atentie, afectiune, si poate faima. Problema este că ea aterizează în mijlocul Flynn și Florența, și ea este un suflet simplu, cu foarte puțină activitate sau talent cântând.