The Last Man on Earth (2015)

The Last Man on Earth (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: Phil Lord
Actori: Will Forte, Kristen Schaal, Cleopatra Coleman, Mary Steenburgen, January Jones, Boris Kodjoe
Anul: 2015
Gen: Seriale Online, Drama, Comedie, Actiune
Durata: 30 minute
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Last Man on Earth SEZONUL 4 Online Subtitrat:

s04e11

s04e12

s04e13

s04e14

s04e15

S04E16

S04E17

S04E18


Sinopsis The Last Man on Earth

The Last Man on Earth este o comedie despre viața și aventurile ultimului om de pe pământ. Phil Miller, odată un om normal, care își iubea familia și ura slujba pe care o avea la bancă, acum este ultima speranță a umanității. Va găsi Phil o altă persoană în viață pe planetă? Va fi această persoană o femeie?

Serialul The Last Man on Earth online subtitrat este o comedie despre viața și aventurile ultimului om de pe pământ. Phil Miller, odată un om normal, care își iubea familia și ura slujba pe care o avea la bancă, acum este ultima speranță a umanității. Va găsi Phil o altă persoană în viață pe planetă? Va fi această persoană o femeie?

Astazi vreau sa va vorbesc despre un alt serial nou, aparut in prima zi de primavara din acest an. Este un serial marca FOX care a debutat in America pe data de 1 martie cu doua episoade, urmand ca pentru urmatoarele luni sa apara saptamanal un nou episod.

Cum sunt un mare fan al serialelor, in special ale celor de comedie, am vazut imediat cum a aparut si sincer sa fiu mi-a placut. Cred ca va dati seama despre ce e vorba din titlu. Phil este singurul barbat care a supravietuit “virusului” si pentru cateva luni a crezut ca este singurul om de pe Pamant. A strabatut toate statele din America in lung si-n lat cautand un alt supravietuitor si in acest timp a lasat pe peste tot mesaje cum ca daca cineva traieste, il poate gasi pe Phil in Tucson.