The Last House on Cemetery Lane (2015)

The Last House on Cemetery Lane (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Groaza
Scenariu: Andrew Jones
IMDB: 3.6
Regizor(i): Andrew Jones
Actori: Vivien Bridson, Georgina Blackledge, Lee Bane

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Judecând după pagina lui IMDB, Andrew Jones, scriitor / regizor de ultima casă pe Cemetery Lane, pare a fi ceva de o versiune britanica un singur om din azil: CV-ul său include titluri precum Valley of the Witch, The Amityville azil și viitoare Activitatea poltergeist. Nu sunt sigur că e de fapt adevărat, dar este la fel de bun ca o teorie pentru a explica orice defecte Cimitirul Lane miriadele, din titlul generic de la premisa prea familiară din The Last House on Cemetery Lane.

Lee Bane stele ca John Davies, un scenarist care cărți de opt săptămâni la un conac țară incoerent, cu speranța de a lovituri cu piciorul scriitorului bloc său și producând un scenariu mai bun decât cel pe care e în joc. O captura este faptul că, în conformitate cu proprietăreasa, casa lui ultimul etaj este ocupat de o femeie în vârstă oarbă, care nu pleacă niciodată camere ei și niciodată nu vorbește cu nimeni (și nu este numit Dowager contesa McGuffin, spre dezamăgirea mea). Având în vedere că John este specializat în filme The Last House on Cemetery Lane de groază de scris, ai crede că ai fi dat seama că tocmai a intrat într-o încrucișare între ofrande arse și The Sentinel, nu? Gresit. În schimb, el devine tot surprins când fonograful începe tintite muzica vechi-timey la două dimineața și coșmaruri intense ciuma somn zbuciumat. Cas Din fericire, el are (Georgina Blackledge), frumosul vecin, să-l ajute ajunge la partea de jos a lucrurilor.

Nu e foarte puține de spus în sprijinul acestui exercițiu special din filme online The Last House on Cemetery Lane. Să sperăm că am dat deja o idee despre modul în care același rahat-diferite-zi povestea este. În cazul în care scenariul lui Jones a arătat semne de conștiință de sine (și este destul de al naibii de rar pentru a găsi o poveste de groază despre scriitori care nu este conștient de sine într-o anumită măsură) am putut scrie lipsa de originalitate off ca o încercare nereușită de meta, dar nu, se pare că ar trebui să ia toate astea la valoarea nominală. în film The Last House on Cemetery Lane aproximativ zece minute, Jones oferă un montaj setat la o melodie mid-tempo turgescentă, care sună ca Jones a instruit compozitorul sa faca sa sune ca Jonathan lui Coulson “înfiorător Doll”, cu excepția fără merest indiciu de umor.