The Last Heist (2016)

The Last Heist (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Mike Mendez
Actori: Henry Rollins, Torrance Coombs, Victoria Pratt
Anul: 2016
Gen: Actiune
IMDB: 3.5

Se lucreaza la subtitrare!

<2XfQTcllH1g/tlh47y74y784" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

Trailer The Last Heist (2016)

Review film The Last Heist (2016)

Așa cum am urmărit și am așteptat ca Rollins să trimită în mod inevitabil, co-stele, m-am gândit la începutul anilor filmele lui John Carpenter, în special “Assault on Precinct 13” și “Halloween”. “The Last Heist” este mai mult ca “Assault on Precinct 13”, în care rezultă caractere ca ei s-au aliat selectiv împotriva forțelor reciproc amenințătoare. Diferența principală dintre filmul lui Carpenter și “The Last Heist” este faptul că toate personajele din urmă filmului sunt relativ lipsit de simpatie. Spărgători de bănci-predispuse blasfemii, condus de lin-vorbind Paul (Torrance Coombs) nu sunt la fel de rău ca Bernard, deoarece crimele lui Bernard fără remușcări. Dar, Bernard nu este la fel de rău ca și Sinclair (John York), un, antreprenor privat impersonală all-business, care a fost pe urmele lui Pavel de luni de zile. Ai putea argumenta că Danny (Michael Aaron Milligan), o bancă Teller drept săgeată, și Pascal (Victoria Pratt), un ofițer de poliție de-carte, sunt personaje agreabile ale filmului. Dar, pentru că să fie adevărat, ai nevoie de motive pentru a le place dincolo de nevoia generală de a rădăcină pentru cineva.

Urâțenia generală a-filmul său fără sens supra-dependența de cuvinte blestem și ostentative gore, precum și cinic sale fiecare om-pentru-sine atitudine wouldn’t să fie atât de rău, dacă regizorul Mike Mendez ( “Lavalantula”) și scenaristul Guy Stevenson ( “Mike Tyson Mysteries”) a făcut Danny și Pascal mai abordabile. In schimb, nu vom ajunge să știm aceste personaje dincolo de ticuri și abilitățile lor. Paul are o istorie cu Danny, dar nu prea există tensiune sau dragoste pierdută între cele două personaje, care zambeste si maraie drumul lor prin interacțiunile lor. Pascal nu face mult, dar apar colegii ei, și pentru a protesta atunci când lucrurile nu merg drumul ei. Acest lucru nu este tocmai sturdiest de fundațiile pentru un thriller jaf.