The Last Five Years (2014)

The Last Five Years (2014) Film Online Subtitrat

Regia: Richard LaGravenese
Actori: Anna Kendrick, Jeremy Jordan, Tamara Mintz
Anul: 2014
Gen: Comedie, Drama, Muzicale
Durata: 94 minute
IMDB: 5.9

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

<9zQAjEIF7Uw/The.Last.F" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

Este el a cântat / ea a cântat ca un cuplu Gotham se deplasează în direcții opuse ne conduc printr-o jumătate de deceniu de suișuri și coborâșuri în “The Last Five Years” frumos scris Off Tuner Broadway Jason Robert Brown. Ea începe în lacrimi și ea lucrează drumul înapoi la început, în timp ce arc său construiește de la prima dragoste bezmetic prin succesul în carieră, discordie și suferință. În această adaptare pentru ecran șiret Raza-dobândite, regizorul Richard LaGravenese șanțuri punerea în scenă de mare concept de, dar păstrează cântece, invitând chimia dintre conduce Anna Kendrick și Jeremy Jordan să factor într-o abordare atat de rudimentar, se simte aproape ca vizionarea o repetiție.

Punct de vedere tehnic, “The Last Five Years” este un tuner AUDs ar putea experimenta pe deplin cu ochii închiși, și așa cum se dovedește, că e practic cum LaGravenese descoperit, ascultând CD-ul înainte de a vedea vreodată spectacol. De asemenea, o mare parte din audiența filmului The Last Five Years va veni în orb, unburdened de amintiri de abordare unică a lui Brown, în cazul în care efectuează piesele ca solo-uri alternativ pe o scenă aproape goală, subliniază faptul acestor doi indragostiti au fost aproape niciodată pe aceeași pagină, întâlnire doar o dată în mijloc un duet în Central Park.

Chiar dacă personajele sunt aproape întotdeauna afișate împreună pe ecran, Brown separat-lungimi de undă subînțeles încă vine prin, datorită cronologiile pe părți și faptul că, în afară de câteva patch-uri de dialog nou inserat, fiecare scenă este clar văzută din p.o.v. unei singure persoane O actriță care aspiră a cărui carieră clicuri niciodată destul, Cathy Hiatt (Kendrick, frumos, în ciuda unei clătire blonda nefericit) primeste doua cele mai bune piese ale emisiunii, deschizător de “Still jigneste” și “Eu sunt o parte din asta”, deși personajul ei pare să există în umbra lui Jamie Wallerstein (Iordania, frumos neconvențional), un scriitor care are un gust șmecher de succes la 23 de ani, pentru a face o relație dezechilibrată.