The Last Days of Michael Jackson (2018)

The Last Days of Michael Jackson (2018) este o retrospectivă asupra vieții regelui popului de la Jackson 5 până la ultimele sale zile, inclusiv videoclipuri și interviuri care nu au mai fost văzute vreodată.

Un documentar foarte groaznic și prost cercetat. Faptele speciale sunt ca un tabloid când vorbim de acuzațiile din 93 și 2003. Este complet ignorat pentru a intra în detalii și pentru a menționa în detaliu dovezile uriașe care dovedesc nevinovăția sa.

Te face să crezi că creatorii documentarului au o agendă ascunsă împotriva MJ. Cei care sunt intervievați în acest documentar sunt oameni care nu se întâlnesc niciodată sau nu au fost în jurul lui Michael și nu știu nimic despre el, ceea ce este ciudat. Specialul pare foarte forțat și unilateral.

În acest documentar multe fapte și dovezi reale sunt ignorate de dragul chestiilor de bârfă și tabloid. Foarte trist și neprofesional de către ABC și aș vrea să-mi cer scuze celor trei copii ai săi pentru acest dezgustător exploatând TV Special. Mass-media ți-a ucis tatăl iubit ascunzând adevărul de la public și nu se va opri. Nu vor menționa nici măcar că moartea lui a fost o omucidere și că a fost ucis și că ucigașul a plecat la închisoare. În schimb, ei spun că a murit și că a supraviețuit. Foarte trist. Ar trebui să fie rușine.


Actori: Frank Cascio, Chris Connelly, Karen Faye
An: 2018
Gen: Documentare
IMDB: 2.2


The Last Days of Michael Jackson (2018) Online