The Kingdom of Solomon (2010)

The Kingdom of Solomon (2010) Film Online Subtitrat

Titlu original: Molke Soleiman
Gen: Drama, Istorice, Razboi
Scenariu: Shahriar Bahrani
IMDB: 6.7
Regizor(i): Shahriar Bahrani
Actori: Amin Zendegani, Mahmood Pakniat, Elham Hamidi

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Kingdom of Solomon este un profet înțelept selectat ca prințul moștenitor de către tatăl său, regele David (Daud în texte islamice), atunci când el a fost 9. Ca urmare moartea profetului David, Solomon reușește să coroană și Dumnezeu îl numește ca profet. Solicitând de la Dumnezeu stabilirea unui regat divin, Solomon ia vântul sub comanda și jinns și demoni sub controlul său sa. Invitarea conducători ai terenurilor învecinate la religia monoteista, profetul Solomon își continuă misiunea sa divină, în măsura în Balqis, Regina din Saba mărturisește monoteism. La final, în timp ce sprijinindu-se pe baston, Solomon își ia rămas bun în lume, iar jinns și demonii ies din domnie și să se întoarcă la propria lor lume.

The Kingdom of Solomon profetul și împăratul lui Iuda, cere lui Dumnezeu să-i acorde o împărăție ideală și un paradis promis să nu se acorde pentru oricine, până la sfârșitul lumii. Pentru ca acest lucru să fie îndeplinite, el ar trebui să se confrunte cu lumea diavolilor (jinns și demoni), materializarea acestora, precum și un război iminent și crud cu ei. Umplut cu neîncredere și orice hulă, conducătorii diferitelor triburi ale israeliților respinge apelurile sale pentru ajutor. În caz de dezastru și oameni obține demonică și nebună, abia se poate Solomon controla criza. Dar, de îndată ce creaturi iau formă materială, el se roagă pentru ajutorul lui Dumnezeu și favoarea de a depăși atacul lor. Deci, Dumnezeu îl ajută și diavolii se sperie profetului Solomon.

Filmare The Kingdom of Solomon de acest trecut nu a început încă, dar de producție și de turnare sa este în curs de examinare: Solomon este anunțată de Dumnezeu în Coran pentru a avea un control asupra diferitelor elemente, cum ar fi vânturi, să le utilizeze în scopuri diferite, inclusiv transport. El călătorește în mai multe teritorii și construiește turnuri și monumente folosind puterea de duhuri. De asemenea, filme online The Kingdom of Solomon stabilește un palat de cristal în Ierusalim Al-Quds. Apoi se întâlnește cu Regina din Saba și, în funcție de texte islamice, ei introduce în Islam ( “supunerea față de Dumnezeu”).