The Killing Pact (2017)

The Killing Pact (2017) Film Online Subtitrat


Regia: John Lyde
Actori: Emily Rose, Brian Krause, Melanie Stone
An: 2017
Gen: Thriller
IMDB: 5.0


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The Killing Pact

Hayley lucrează la două slujbe pentru a-și susține fiica și pensia pentru ex-soțul ei. În timpul divorțului lui Hayley, ea și Jerry (fostul ei) au intrat într-un accident de mașină care la lăsat într-un scaun cu rotile. Din cauza accidentului, avocații lui Jerry au cerut mai mulți bani în acordul de pensii. Acum, Jerry își petrece nopțile la cazinoul de băut, jocurile de noroc și îl întreabă pe Hayley pentru mai mulți bani.

Kevin muncește din greu pentru a obține o promovare, dar șeful său Sarah este un bloc de drumuri majore. Deoarece Kevin nu a sunat-o înapoi după o noapte înfierbântată, a rănit-o rău la bord. Melanie lucrează pentru mătușa ei degradantă Lisa. Ea rulează totul la teatrul Lisa, dar este în mod constant abătut în fața personalului și blamată pentru “neplăceri”. După o zi lungă, Melanie și Kevin intră într-o mașină pe șosea condusă de Hayley.

După ce au auzit un apel îngrozitor de la Jerry, îl invită pe Hayley să bea pentru a-și răspândi problemele. În timp ce vorbesc, Melanie vine cu o idee pentru fiecare dintre ei de a ucide problema celuilalt. Melanie o va ucide pe șeful lui Kevin pentru a-și putea promova promovarea. Kevin o să-l ucidă pe fosta lui Hayley ca să poată scăpa de hărțuirea lui.

Și Hayley îl va ucide pe mătușa lui Melanie, ca să poată prelua teatrul. Kevin râde, dar spune că o va face, dar numai dacă Melanie merge mai întâi. Hayley pleacă acasă uitând în acea noapte până când vede un articol de știri. Șeful lui Kevin a murit. Încearcă să-l cheme pe Kevin, dar Kevin simte că nu are de ales.