The Kid Who Would Be King (2019)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

O gasca de pusti din filmul The Kid Who Would Be King online subtitrat, pornesc intr-o misiune de proportii epice la capatul careia spera sa contracareze o amenintare… medievala. Filmul The Kid Who Would Be King se deschide cu o imagine de ansamblu animata a legendei arthuriene, ducand rapid spectatorii la curent cu regele Arthur; sora lui rea Morgana; vrajitorul Merlin; cavalerii mesei rotunde; si importanta sabiei magice Excalibur.

Actiunea se transforma apoi in Anglia moderna, unde Alex (Louis Ashbourne Serkis), un copil de 12 ani, il salveaza pe cel mai bun prieten, Bedders (Dean Chaumoo), din mainile celor mai mari doi ticalosi ai scolii, Lance (Tom Taylor) si Kaye (Rhianna Dorris). Dupa ce a fugit de agresori, Alex ajunge si cade intr-un santier de constructii si vede o sabie veche, prafuita, blocata intr-o piatra, pe care reuseste sa o scoata.

Aparitia sabiei Excalibur il aduce pe Merlin (Angus Imrie), in forma de adolescent, in orasul lui Alex. Un adolescent ciudat, ii explica lui Alex, faptul ca el este noul rege si ca va trebui sa adune un grup de luptatori pentru a o invinge pe Morgana (Rebecca Ferguson).

The Kid Who Would Be King (2019) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Copilul care ar putea fi rege
Regia: Joe Cornish
Actori: Louis Ashbourne Serkis, Denise Gough, Dean Chaumoo
An: Filme Online 2019
Gen: Actiune, Aventura, Familie
IMDB: 6.1


The Kid Who Would Be King (2019) Online Subtitrat


Trailer Copilul care ar putea fi rege (2019)


The Kid Who Would Be King (2019)
The Kid Who Would Be King (2019) Online Subtitrat in Romana

O gasca de pusti din filmul The Kid Who Would Be King online subtitrat, pornesc intr-o misiune de proportii epice la capatul careia spera sa contracareze o

Rating/Nota oferita de PortalulTauTV.net:
5