The Keeping Hours (2017)

La 10 ani de la moartea fiului lor, un cuplu divortat este reunit brusc de niste evenimente supranaturale care le ofera o sansa de iertare.

Cum inaintezi odata ce singurul tau copil moare? Aceasta intrebare groaznica a fost abordata in acest film The Keeping Hours. Nu ne-am astepta niciodata ca producatorul de groaza Jason Blum sa fie cel care a abordat aceasta intrebare. Sigur ca franciza Insidious a pus pe multi copii in pericol. Cu toate acestea, cum se face ca un film de groaza centrat in jurul mortii copilului sa nu fie exploatabil?

Blum produce in The Keeping Hours online subtitrat o drama supranaturala si o poveste de dragoste care continua sa evolueze pe masura ce se desfasoara filmul in cele 90 de minute. Filmul este o calatorie miscatoare si emotionala, si chiar reuseste sa te sperie o data sau de doua ori.

Mark (Lee Pace) si Elizabeth (Carrie Coon) au hotarat sa aiba o nunta aparent perfecta, cu copilul lor in varsta de cinci ani, Jacob (Sander Thomas). Cu toate acestea, tragedia loveste si Iacov este ucis intr-un accident de masina. Cativa ani mai tarziu, Mark si Elizabeth sunt separati si au procesul de indurare in moduri diferite. Mark s-a infundat in locul de munca. Elizabeth s-a casatorit, are doua fice si a scris un best-seller.


Regia: Karen Moncrieff
Actori: Lee Pace, Carrie Coon, Amy Smart
2017
Gen: Drama, Groaza, Romantice
IMDB: 6.3


The Keeping Hours (2017) Online Subtitrat