The Journey Is the Destination (2016)

The Journey Is the Destination (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Bronwen Hughes
Actori: Maria Bello, Kelly Macdonald, Ella Purnell
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Journey Is the Destination

Călătorie este destinația este bine în valoare de un ceas, povestea de film este cu adevărat în mișcare subliniat de faptul că personajele sunt oameni reali și este inspirat evenimente reale. Desigur, este un starter lent unde am disliked personajul principal o mulțime fiind ca alte comentarii au pus-o oarecum blocat “băiat alb privilegiat”. Cu toate acestea, acest lucru stabilește cursul pentru restul filmului. Pe măsură ce Dan Eldon crește ca personaj, dezvoltându-se din lucrurile pe care le-a văzut și trăit în viața sa, pe care le mărturisim împreună cu el.

Văd că oamenii care se plâng de film le-au dus în locuri întunecate, pe care probabil le face, dar nu văd asta ca pe un lucru rău. În timp ce filmul este, fără îndoială, emoțional, am simțit că acesta a reprezentat excelent complexitatea de a fi reporter. In timp ce, de asemenea, a trebuit să se ocupe de sentimentele pe care le-ați raportat.

Regizorii au făcut acest lucru într-un mod greu de lovit. Care a fost mult mai potrivită povestea lui decât stilul obișnuit de la Hollywood. Fie asupra acțiunii de top, fie a soarelui. Si a margaretelor pe care toată lumea părea că le-a dorit din acest film. În timp ce filmul poate să nu fie pentru toată lumea, simt că merită încercat. Si mi-a învățat ceva nou despre o persoană pe care nu am auzit-o niciodată, dar acum are un respect extraordinar.