The Jetsons & WWE Robo-WrestleMania (2017)

The Jetsons & WWE Robo-WrestleMania (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Anthony Bell
Actori: Jeff Bergman, Michael Coulthard, Victoria Crawford
An: 2017
Gen: Animatie, Comedie, Familie
IMDB: 5.9


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The Jetsons & WWE Robo-WrestleMania

Cea mai recentă tranșă în seria de filme animate Warner Brothers cu luptătorii de la WWE întâlnindu-se cu personajele clasice ale lui Hanna-Barbera, înregistrările anterioare au inclus întâlnirea cu Scooby-Doo (de două ori!) Și Flintstones.

Luptătorii în animație nu sunt nimic nou, în anii 1980, “Rock N ‘Wrestling” a lui Hulk Hogan a prezentat un animat Hulkster și echipa sa de “fețe”, care a intrat în nenorociri grele și a depășit trucurile și schemele lui “Rowdy” Roddy Piper și banda lui de rău “tocuri”.

“Jetsonii” sunt o alegere interesantă pentru a face un crossover cu. În ciuda faptului că a apărut în diverse reclame, apărând în desene animate de pe web realizate de John Kricfalusi, și a parodizat pe emisiuni precum “Family Guy” și “Harvey Birdman”. Acestea nu au fost văzute în trăsăturile de lungă durată de la teatrul lor din 1990 “Jetsons: The Movie”, care a avut o performanță mai mică decât steluța box-office.

Vaderea Jetsonilor pe o noua aventura este un fel de revigorare, chiar daca intriga este cu adevarat ridicol (hei nu era originalul?).

Parcela este astfel: “Big Show” zboară cu avionul într-o furtună de zăpadă în drum spre următorul său meci cu Sheamus. Când avionul său coboară. Tăiat la Orașul Orbit, 100 de ani în viitor, dl. Spaceley îl pune pe George Jetson la conducerea unui proiect de foraj pe suprafața acum abandonată a Pământului. Când descoperă Big Show înghețată în gheață. George dezghetează luptătorul gigant și îl duce acasă. Show-ul mare este fascinat de viitorul high-tech. Chiar și WWE este în continuare și condus de Vince McMoonmahon. Dar ei folosesc roboți în loc de oameni pentru a face lupta și oamenii nu au voie să lupte.