The Irony of Fate or Enjoy Your Bath (1975)

The Irony of Fate or Enjoy Your Bath (1975) Film Online Subtitrat


Titlu original: Ironiya sudby ili S legkim parom!
Actori: Liya Akhedzhakova, Aleksandr Belyavskiy, Barbara Brylska
An: 1975
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 8.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Irony of Fate or Enjoy Your Bath

Realizat in Uniunea Sovietica, lung-metrajul de fata prezinta povestea unui grup de vechi prieteni care obisnuiesc sa petreaca ajunul revelionului intr-o baie publica…

Lasă-mă să rezolve ce în acest film este sovietic, ceea ce este rus, și ceea ce este universal.

Sovietică este fundalul, inclusiv desene animate, care precede aparitia omului: un om cu un tub ucide orice originalitate arhitect, chiar atât de nevinovat ca și balcoane. Ca o consecință, aceleași clădiri sunt puse în Artica la fel de bine într-un deșert sudic înainte de cămile surprins. Realitatea sovietică este baza parcelei cu clădiri identice în diferite orașe. De asemenea, copacul de Anul Nou, mai degrabă că pomul de Crăciun este sovietic. Cu toate acestea, după cum povestea se desfasoara, realitatea sovietică se îndepărtează în mică fundal vizibil. O excepție este o linie într-una din piesele: dacă nu aveți un câine, vecinul tau nu poate otrava câinele.

Rusă sunt frumoase poezii care sunt făcute în cântece. Există, de asemenea, unele puncte de vedere ale Leningrad, dar de fapt doar câteva, cu Bazilica Isaac, Sf arătat de mai multe ori din părți diferite.

Exprimate și personalul tehnic sunt în mare parte din Rusia, dar nu numai. Evident că armean, numele georgiene și evreiești sunt listate. Actrița joacă Nadya a fost importat din Europa Centrală; Barbara Brylska este o actriță poloneză, bine cunoscut, de asemenea, dintr-o serie de alte filme realizate în Polonia, precum și în alte țări.


Trailer The Irony of Fate or Enjoy Your Bath