The Irishman (2019)

Robert De Niro, Al Pacino și Joe Pesci joacă în filmul The Irishman online subtitrat de Martin Scorsese, o saga epică despre crima organizată din America de după cel de-al Doilea Război Mondial, prin ochii veteranului de război Frank Sheeran, escroc și asasin plătit care a lucrat pentru unele dintre cele mai cunoscute personaje ale secolului XX.

O poveste care se întinde pe parcursul a câteva decenii, filmul urmărește unul dintre cele mai mari mistere nerezolvate din istoria americană; dispariția legendarului șef de sindicat Jimmy Hoffa și prezintă o călătorie extraordinară prin coridoarele ascunse ale crimei organizate: modul de funcționare, rivalitățile și legăturile cu politica.

The Irishman (2019) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Titlu Romania: Irlandezul: Asasinul mafiei
Regia: Martin Scorsese
Actori: Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci
An: 2018
Gen: Biografie, Crima, Drama
IMDB: 8.7


The Irishman (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review The Irishman (2019)

Ultra omagiatul The Irishman, filmul Netflix semnat de Martin Scorsese, lansat în festivaluri și în câteva cinematografe înainte de premiera pe platforma de streaming, a adus consternare spectatorilor din cauza faptului că personajul principal feminin nu spune decât șase cuvinte.

Anna Paquin, care joacă rolul Peggy Sheeran, fiica personajului interpretat de Robert De Niro, are alocate 10 minute, în condițiile în care filmul The Irishman/Irlandezul: Asasinul mafiei are 3 ore jumătate.

Regizor câştigător de Oscar şi legendă a Hollywood-ului, Martin Scorsese a declarat despre decizia contestată că: „Am hotărât că ea nu are nimic de spus”…

În apărarea deciziei, Anna Paquin (37 de ani) a declarat: „cred că multe pot fi spuse chiar în absența cuvintelor”…

Filmul cu Robert De Niro, Al Pacino și Joe Pesci – văzut la Festivalul de film de la New York și BFI London Film Festival – a stârnit reacţii interesante din partea criticilor, care l-au catalogat ca „monumental”, „deja un clasic”.

Robert De Niro este veteranul de război Frank Sheeran, escroc și asasin plătit care a lucrat pentru unele dintre cele mai cunoscute personaje ale secolului XX. Cu mafioţi, asasini plătiţi şi politicieni în meniu, dar şi cu o distribuţie de nume mari, filmul este o călătorie extraordinară prin coridoarele ascunse ale crimei organizate: modul de funcționare, rivalitățile și legăturile cu politica.

Primele cronici ale filmului au sugerat că regizorul a semnat de data aceasta un film despre mafie ceva mai sumbru şi mai contemplativ. „Ceea ce a rezultat nu a fost un film obişnuit despre mafie sau un nou Goodfellas, ci mai degrabă un film memorabil, în stilul Amurgului zeilor, îmbibat de regret, condus de o ambiţie monumentală, dar plin şi de sosul roşu al violenţei. Ce ar putea fi mai american decât asta?”, au mai scris publicațiile străine.


Istorie a filmelor despre Mafie

Goodfellas (1990)
Ecranizare a romanului „Wiseguy” de Nicholas Pileggi, povestea adevărată a lui Henry Hill, cel care a depus mărturie împotriva mafioţilor pentru care lucra. O capodoperă a genului semnată Martin Scorsese, cu Ray Liotta și Robert De Niro.

Casino (1995)
Al doilea film în regia lui Scorsese după o carte de Pileggi: cazinoul fictiv Tangiers, ultimul din Las Vegas care să fi fost condus de Mafie. Plasată în anii ’70, acţiunea filmului îl are în centru pe Ace Rothstein (Robert De Niro), un geniu al jocurilor de noroc ce are legături cu Mafia.

În Donnie Brasco (1997)
Lefty Ruggiero (Al Pacino) este un cap mafiot a cărui viață personală se duce de râpă.

Scarface (1983)
Filmul urmărește povestea unui emigrant cubanez, Tony Montana (Al Pacino), care, împreună cu prietenul lui, Manny Ray, pune bazele unui puternic imperiu mafiot în Miami.

A Bronx Tale (1993)
Povestea devenirii unui puști, crescut în cartier de mafioți. Robert De Niro a semnat și regia acestui film.

The Untouchables (1987)
Robert De Niro joacă rolul celebrului mafiot Al Capone în acest film.

Once Upon a Time in America (1984)
O poveste epică, remarcabilă a unui grup de tineri gangsteri evrei din New York, care a supraviețuit prohibiției. David “Noodles” Aaronson (Robert De Niro) este un criminal sălbatic și neîndurător, dar iubitor și cald în același timp.

Carlito’s Way (1993)
O saga a mafiei de cartier. Al Pacino este un fost lord al unui cartel de droguri, care luptă pentru a se elibera de trecutul violent și înșelător în acest tur de forță al crimelor și violenței.

Mean Streets (1973)
Întâmplările prezentate în „Mean Streets” sunt inspirate din fapte reale pe care Scorsese le-a văzut în mod obişnuit în perioada copilăriei sale petrecute în „Mica Italie”, un cartier din New York. Robert De Niro, interpretul golanului Johnny Boy, a crescut pe o stradă aflată la limita de nord a cartierului Little Italy, aducând filmului autenticitatea propriei sale experienţe. Secvenţele prezentate de Scorsese au constituit surse de inspiraţie pentru multe alte filme care au prezentat activitatea Mafiei Italiene.

Heat (1995)
Heat este cunoscut pentru faptul că dezlănţuie unul împotriva celuilalt pe doi dintre cei mai celebri actori din toate timpurile, Al Pacino şi Robert De Niro. Unul este un criminal profesionist, iar celălalt este un reputat detectiv a cărui singură obsesie profesională este să-l prindă pe ucigașul care întotdeauna a reușit să înfrunte dreptatea, legea și adevărul.


Online Subtitrat

Robert De Niro, Al Pacino și Joe Pesci joacă în filmul The Irishman online subtitrat de Martin Scorsese, o saga epică despre crima organizată din America de după cel de-al Doilea Război Mondial, prin ochii veteranului de război Frank Sheeran, escroc și asasin plătit care a lucrat pentru unele dintre cele mai cunoscute personaje ale secolului XX.

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
5