The Intruder (2019)

The Intruder (2019) online subtitrat este un thriller psihologic despre un tânăr cuplu căsătorit care cumpără o frumoasă casă de pe Valea Napa pe mai multe acri de pământ doar pentru a descoperi că omul pe care l-au cumpărat refuză să renunțe la proprietate.

The Intruder (2019) Online Subtitrat


Regia: Deon Taylor
Actori: Dennis Quaid, Meagan Good, Michael Ealy
An: 2019
Gen: Drama, Groaza, Mister
IMDB: 5.5


The Intruder (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review The Intruder (2019)

Prima scenă a intrusului cu personajul lui Dennis Quaid, Charlie. Un cuplu frumos jucat de Meagan Good și Michael Ealy, care se plimba în jurul proprietății pe care doresc să-l cumpere pentru a-și întemeia o familie, și sunt aproape suflate în stilul lui Dick Cheney cu o pușcă, deoarece proprietarul împușcă un cerb în spatele lor.

Acum, crescând în pădurile din vestul New York-ului, aș înțelege motivul (nu că sunt de acord cu el) pentru a menține populația de cerb în larg. Când cerbul este în mod clar în jos pentru conte, trebuie într-adevăr să alerge până la Bambi, ca să ia plaja la Normandia, să obțină oa doua lovitură în timp ce își suflă capul de la distanță? Ca să nu mai vorbim, este posibil să nu doriți să vă puneți în pericol potențialii cumpărători, în primul rând, făcându-i un accident accidental. Dialogul din acest film The Intruder nu este mai bun.

Pe măsură ce 2019 subtitrate in romana se mișcă, suntem tratați la astfel de linii, cum ar fi: “Rachel, închideți buzele voastre magice”. Apelarea acestor linii de brânză ar fi o insultă la cheddar; s-ar putea numi și Velveeta.

Apoi, aparent din nicăieri, Dennis Quaid începe să se plimbe cu un capac de baseball roșu, ceea ce mă face să cred că au lucrat aceste scene în The Intruder cu repopulare. Este o încercare evidentă a regizorului Deon Taylor (Traffik) de a ne revedea sentimentele de furie față de administrația de astăzi.

Chiar și numele proprietății pe care Charlie o vinde, numită Fox Club, pare a fi un club de benzi desenate poziționat în apropierea unui aeroport pe care omul de afaceri republican de vârstă mijlocie frecventează să treacă timpul între zboruri. Este greșit faptul că am găsit “umbra” care a fost aruncată în acest fel distractiv și în conformitate cu propriile mele valori politice de a avea nevoie de o schimbare a vechii gărzi republicane ca Knock Down the House sau ar trebui să mi-e frică de când voi intra de sex masculin alb de varsta mijlocie in cativa ani, oricum?

Când totul este spus și făcut, ceea ce aveți este de trei interpreți foarte simpatic încearcă într-un film care te face să crezi că acesta este ceea ce se întâmplă atunci când scenarii rele se întâmplă cu actori buni. Quaid este eficient aici, în timp ce talentele lui Good sunt limitate în ceea ce îi cere scriptul.

Am fost întotdeauna un fan al lui Ealy; de la Sleep Cell al lui Showtime sau de la invitația oaspetelui la The Wife, pentru a filma ca Barber Shop și Gândește-te ca un om, el poate să se sară înapoi de la mai multe programe de televiziune la cinematografe cu ușurință. În timp ce filmul lor The Intruder este relativ inofensiv, simbolismul lui Charlie Quaid, care încearcă să reglementeze modul în care Russell a schimbat casa pe care tocmai a cumpărat-o, este mai greu decât mâna lui Thanos.

Recent, am remarcat următorul film pe care l-am urmărit după primul pas al lui Redbox în conținutul original, Benjamin mă va face să-i dau următorul film pe care îl revizuiesc o stea suplimentară prin pahare de trandafir în culori de trandafir. Din fericire, am reușit să recunosc dialogul de la vârf, faptul că The Intruder ignoră cum funcționează admiterea în spitale, găurile masive de complot (sfârșitul filmului este atât de ridicol) și că, cu o instalare simplă a unui inel camera video ar fi rezolvat majoritatea problemelor lui Russell.

Faptul că problema este în timp ce acest lucru este în distracție inofensiv, este suprasolicitat. Chiar și la 90 de minute, filmul este mai mult decât un exercițiu în care se scurge ceasul decât marginea suspensiei scaunului.