The Institute (2017)

The Institute (2017) Film Online Subtitrat


Regia: James Franco, Pamela Romanowsky
Actori: Vincent Alvas, Pamela Anderson, Carmen Argenziano
An: 2017
Gen: Thriller
IMDB: 4.0


Se lucreaza la subtitrare!

<8Fojpr6kIhI/The.Institute.2017.WEB-DL.x264-FGT.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis The Institute

În secolul al XIX-lea, în Baltimore, Isabel Porter, o fată lovită de durerea morții premature a părinților ei, se internează în mod voluntar la Institutul Rosewood. Odată ajunsă în interiorul institutului psihiatric, Isabel este supusă la experimente bizare și de o violență progresivă, în ceea ce privește modificarea personalității, spălarea creierului și controlul minții. Dorind doar să-și recapete libertatea interioară, Isabel se încrede în metodele neortodoxe ale unui medic care îi promite redarea libertății ca urmare a dureroaselor și crudelor sale tehnici. Din ce în ce mai torturată în mâinile medicilor care o folosesc pe post de material în experimentele lor ciudate, Isabel devine disperată să scape din ghearele Institutului Rosewood. Va reuși Isabel să-și recapete libertatea, sau va fi pierdută pentru totdeauna?

Există unele nume destul de bine cunoscute în filmul ca James Franco, Tim Blake Nelson, Eric Roberts, Lori Singer, Josh Duhamel și Pamela Anderson. Dar pentru cea mai mare parte acestea sunt camee, iar restul distribuției este relativ necunoscută. Dialogul este uneori plat și alteori este-piti demn (menționând procesul de vindecare de peste si peste). Iar povestea pierde impuls foarte repede. Povestea pare a fi, de asemenea. Ca și în cazul în care până piure de filme diferite au fost amestecate. Este un thriller psihologic sau o groază sângeroasă. Există o discuție filosofică pseudo și există nuditate, biciuirea și ordine secrete care controlează totul. Ca și în cazul în care factorii de decizie de film dorit să includă cât mai mult posibil și totuși a terminat de udare totul în jos.


Trailer The Institute