The Innocents (2016)

The Innocents (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Anne Fontaine
Actori: Lou de Laâge, Agata Buzek, Agata Kulesza
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Innocents

Polonia anului 1945. Tânăra Mathilde Beaulieu (Lou de Laâge) este un medic rezident, venită cu Crucea Roșie franceză într-un spital improvizat din Polonia, pentru a ajuta răniții de război. Într-o zi, o călugăriță de la o mănăstire din apropiere îi cere ajutor. Tânăra femeie în cele din urmă o urmeză și descoperă că una dintre surorile de la mânăstire este pe cale de a naște. După nașterea copilului, ea a descoperit că și alte slujitoare ale Domnului sunt gravide. Ele au fost violate de soldații ruși. Maica stareță a refuzat a alerta autoritățile gândindu-se ca reputația mănăstirii să rămână intactă, Mathilde rămânând singura lor speranță…

Este un film sfasietoare, care prezintă o comunitate care este neputincios în fața brutalității și a cărei hotărâre este testată până la punctul de rupere atunci când are loc o moarte în mănăstire și problema dispunerii copiilor nou-născuți ne duce la un întuneric neașteptat loc. Lou de Laage este remarcabil ca medicul sensibil al cărui compasiune pentru alții îi permite să se dezvolte într-o situație incomodă și a cărei gândire rapidă salvează maicutele de la o altă întâlnire cu rușii. Interpretarea ei reușește pentru că ea este, de asemenea, una dintre inocenților, cei care sunt dispuși să dea de ei înșiși altora, fără a emite o judecată.

Una dintre ele este amintit de cuvintele Maicii Tereza, care a spus: “Dacă ești un fel, oamenii pot acuza că motive ascunse. Fii bun, oricum. Binele pe care il faci azi poate fi uitat mâine. Fă bine, oricum. Dă-lumea tot ce au și niciodată nu poate fi suficient. Dă cele mai bune dvs. oricum. ” Deși este împușcat în nuanțe mai închise și este adesea sumbră, The Innocents este, de asemenea, o experiență înălțătoare.


Trailer The Innocents