The Inhabitants (2015)

The Inhabitants (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Michael Rasmussen, Shawn Rasmussen
Actori: Elise Couture, Michael Reed, India Pearl
An: 2015
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 4.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Trailer The Inhabitants (2015)

https://www.youtube.com/watch?v=4ULDfLrnhjw


Review The Inhabitants (2015)

Unul dintre cele mai mari lucruri despre locuitori, în afară de creepiness sale incontestabile. Este simplitatea sa. Acesta se concentrează unrelentingly pe un cuplu, Jess (Elise Couture) si Dan (Michael Reed). Care cumpără Carriage martie Bed and Breakfast Inn, care intenționează să-și trăiască visul lui Jess de a rula B & B. Atenția filmului stă pe tânăr, rezistent la distragere, ca străin, și străin lucrurile încep să se realizeze. Iar ca filmul conduce spre un final și înfiorătoare refrigerare.

Filmul este un omagiu atât filmelor recente paranormal de groază (Proiectul Blair Witch, The Ring, Paranormal Activity, și The evocare). Precum și unele mai mari (mai ales Rosemary pentru copii), și evocă expert aceste filme, fără a fi derivat. Am recunoscut referințe, dar niciodată nu am fost sigur ce vine urmatoarea unul dintre motivele pentru care am fost nituite pe ecran, până la sfârșitul anului.

La fel ca Blair Witch Project si The prestidigitație, în special, LOCUITORII descrie amplasarea the central Carriage martie Inn-a fi cufundat într-o istorie de vrăjitorie, amintindu-ne, cum ar fi cel mai bun de groază gotic american, că țara noastră are un trecut întunecat , și că nu este posibil să fi trăit mai mult decât încă păcatele strămoșilor noștri.

Proprietarul original al hanului, Lydia martie, a fost o moașă care a fost acuzat de vrăjitorie după o boală misterioasă asaltat de copii coloniștilor. A fost judecat și spânzurat în 1669, conducând Jess (așa cum ea a citit despre această istorie) declara indignat: “Unii copii gripa si imediat unei femei acuzat de ea”.