The Infinite Man (2014)


The Infinite Man (2014) film online subtitrat

Regia: Hugh Sullivan
Actori: Alex Dimitriades, Josh McConville, Hannah Marshall
Anul: 2014
Gen: Comedie
Durata: 85 minute
IMDB: 6.4/10 din 844 voturi

<3riUP63GZSY/The.infinite.man.2014.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

Un rom-com călătorie în timp a fost făcut, desigur, de Richard Curtis – nașul propriilor Developments arestați subgen băieților – dar rareori are Curtis rămâne de natura protagoniști comedie romantică, iar faptul că comportamentul lor ar fi considerat în mod normal clingy în cel mai bun, nebun emoțional în cel mai rău.

The Infinite Man nu poate rezista unor capse de comedie, dar pentru ca aceasta să funcționeze are nevoie pentru a – și nu – adresa comportamentului înfiorător și disperată a protagonistului său. Dacă ceva, îi lipsește curajul de convingere pentru a vedea prin, cu o declarație mai profundă posibil loc de casa pe jumătate se încheie o stabileste pe. Convențiile genului sunt dificil să se schimbe, dar cel puțin aceasta reușește să ne prezinte cu o relație convingătoare și ciudățenii captivante. Ar fi frumos dacă aceste persoane au fost fericiți, care este jumătate din bătălie cu un rom-com.

Josh McConville joacă Dean, in The Infinite Man, un om bine intenționat, dar pipernicit emotional care intenționează lucruri meticulos. Un an de la week-end sa aniversare aranjate exact dovedește dezastruoasă, el încearcă să călătorească înapoi în timp cu propria sa invenție. Planul The Infinite Man lui este de a salva relatia cu lui acum ex-prietena Lana (Hannah Marshall), după ce se constată că a fost înșelat pe el cu fostul ei, rușine Olimpice executantului suliță Terry (Alex Dimitriades). Ce se desfasoara este o succesiune de eșecuri, neînțelegeri și reprezentări sumbre ale unui om încercarea de a schimba. E ca și cum mai multe, grubbier Groundhog zile, timp care se scurge mai mult de douăsprezece luni, mai degraba decat de douăzeci și patru de ore, bucle de timp adăugate.

Cheia pentru The Infinite Man este ca Dean este simultan iubit și off-punerea. E la o dată detașat de Lana, ci vrea să schimbe asta, ci, mai degrabă decât gesturi simple, cum ar fi flori, ciocolată și ascultare, el încearcă inventii prea complexe și fără efort face lucrurile mai rău. Ca mai multe versiuni ale celor trei personaje începe trunchiere sus, Dean este fie sus sau în jos, în funcție de modul în care el se confruntă cu încă un an în același loc. El încearcă să pună ceea ce a învățat în ultimele douăsprezece luni în practică, dar structura filmului este inteligent. Lucrurile dezvolte și gravitează în jurul același incident în diferite contexte și-fluxuri de timp. Fiecare încercare de Dean a face lucrurile bine doar face lucrurile mai rău, și el învață cât de jos el cufundat în disperare de a gheare Lana înapoi.