The Incredible Story of the Giant Pear (2017)

The Incredible Story of the Giant Pear (2017) Online Subtitrat


Titlu Romania: Incredibila poveste a perei uriase
Regia: Amalie Næsby Fick, Jørgen Lerdam
Actori: Alfred Bjerre Larsen, Liva Elvira Magnussen, Peter Frödin, Henrik Koefoed
An: 2017
Gen: Animatie
IMDB: 7.4


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The Incredible Story of the Giant Pear

Elefantul Sebastian şi prietenul său cel mai bun, un motan pe nume Mitcho, trăiesc în Oraşul Însorit, un loc liniştit de pe coastă. Totul e minunat aici, până când, într-o zi, primarul JB dispare!

Ieşit la pescuit, Mitcho prinde în undiţă o sticlă cu mesaj de la JB, naufragiat pe Insula Misterioasă, de unde cei doi ar trebui să-l aducă imediat acasă. În sticlă se află şi o sămânţă micuţă, pe care ei o plantează.

Peste noapte, din ea creşte o pară gigantică! Fructul uriaş este, de fapt, un vapor cu care Sebastian, Mitcho şi un amic de-al amuzantului profesor Glucoză vor porni într-o aventură periculoasă cu piraţi, un dragon de mare şi nişte fantome curioase.

E nevoie de mult curaj din partea aventurierilor, dar nimic nu-i poate opri. Sunt hotărâţi să găsească Insula Miserioasă şi să-l aducă acasă pe JB.

Avem de-a face cu un film animat danez curat, cut-off de calibru blockbuster. Aventura este în centru, iar din punct de vedere vizual. Probabil este la fel de frumoasă ca și cum ar putea fi pe un buget danez. Bineînțeles, este de la sine înțeles că nu putem concura cu bugetele SUA, care se află în regiunea de un miliard. Si un miliard de dolari, dar ceea ce am ajuns aici nu este deloc rău.

Umorul nu contează, chiar dacă cele mai amuzante râde sunt adresate în mod surprinzător adulților. Exemplul prezentat sub forma unui pirat care vorbesc Skåne. Sau un om într-un dragon, care are forma unui dragon, care este foarte dornic ca oamenii ar trebui să gust „dragedip“ lui.