The Incredible Burt Wonderstone (2013)

In filmul The Incredible Burt Wonderstone online subtitrat, multă vreme favoritul Las Vegas-ului, magicianul Burt Wonderstone (Steve Carell) și partenerul său, Anton Lovecraft (Steve Buscemi), au uimit lumea prin spectacolele lor. În timp ce făceau un nou truc, Anton se accidentează și hotărăște să se retragă stabilindu-se în Cambodgia, unde îi va învăța pe săteni despre tainele magiei. Un nou iluzionist intră însă în scenă.

Este vorba despre Steve Haines, interpretat de Jim Carrey, care reușește să-l plaseze destul de repede pe Burt într-un con de umbră. Haines își execută numerele în stradă folosind metode periculoase și devenind în scurt timp cel mai popular.

Văzând că și Jane (Olivia Wilde), cea de care este îndrăgostit, se refugiază sub comanda lui Haines, Burt pleacă în căutarea mentorului său, Rance Hanson (Alan Arkin), care va încerca să-l readucă pe Wonderstone pe drumul cel bun, redescoperindu-și dragostea pentru magie. Burt va încerca să-l convingă pe Anton să se întoarcă alături de el pentru a pune capăt dominației lui Haines.

The Incredible Burt Wonderstone (2013) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Incredibilul Burt Wonderstone
Regia: Don Scardino
Actori: Steve Carell, Luke Vanek, Steve Buscemi
Anul: 2013
Gen: Aventura, Comedie, Fantezie
IMDB: 5.9


The Incredible Burt Wonderstone (2013) Online Subtitrat


Trailer The Incredible Burt Wonderstone (2013)