The Ideal City – La città ideale (2012)

The Ideal City – La città ideale (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Luigi Lo Cascio
Actori: Catrinel Marlon, Luigi Maria Burruano, Luigi Lo Cascio
An: 2012
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Trailer The Ideal City – La città ideale


Review The Ideal City – La città ideale

Se spune de către unii că Siena ia numele de la Senex latină și produsele sale. Ceea ce implică procesul de îmbătrânire. Un ecologist pasionat, care se străduiește să trăiască prin crezul său, Grassadonia este atras de ideea de antichitate. Dar descoperă treptat relația sa cu corupția, chiar și așa cum își imaginează dezintegrarea unui corp pur și simplu la stânga la natură.

Cuplarea motivelor cărnoase și arhitecturale reamintește lucrările lui Peter Greenaway. Deși munca Lo Cascio lui face ca întunericul său vizibil de la început. Este, de asemenea, umplut cu iluzii optice și momente în care viața pare să se estompeze în artă. Relația fragilă Grassadonia cu o tânără femeie singur (Catrinel Marlon), în contrast artificialitatea studiat din spațiul său prietenos cu mediul de viață cu particularitatea naturală a cadrului ei statuară. Un corp care imita abstrase, liniile sale lungi amintind turnurile care par din ce în ce pitic nostru erou asediată.

Cu un scor extraordinar de Andrea Rocca și cityscapes noirish pieziș, Orașul ideal este greu pe atmosferă. Este mai degrabă mai ușor pe parcelă, și nu va fi pentru a satisface pe cei cărora le place thrillere lor să aibă concluzii îngrijite. Dar accentul real, aici este în călătorie personală a lui Grassadonia, intelectuală și morală, mai degrabă decât pe evenimente externe.

Sub presiunea idealurilor sale și un oraș la fel de mult ca și imaginat fizic, el se trezește în colaps interior. Care se luptă pentru a distinge realitatea de vise. Ia act de umor în script-ul par a fi mai mult despre evidențierea absurditate decât luminarea starea de spirit. Există puține de a aduce alinare. La urma urmei, singura cale de a ajunge la acea lumina fabuloasa este de a merge mai adânc în tunel.