The Hustler (1961)

The Hustler (1961) Film Online Subtitrat


Regia: Robert Rossen
Actori: Paul Newman, Jackie Gleason, Piper Laurie
An: 1961
Gen: Drama, Sport
IMDB: 8.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Hustler

“Fast” Eddie Felsoneste un smecheras de 2 bani, un iscusit jucator de biliard cu foarte mult talent dar cu o atitudine si un comportament foarte auto-distructiv. Mandria lui nu ii permite sa plece capul si tocmai de aceea decide sa il provoace pe “Minnesota Fats” la un meci cu o miza foarte mare. Din pacate el pierde si acuma este falit si parasit de catre managerul lui. In incercarea de a-si recastiga increderea in sine, aceasta se lupta sa isi recapete dorinta de a juca. Mandria lui Eddie il distruge bucata cu bucata si refuza ajutorul chiar si in pragul disperarii.

Pana la urma accepta un parteneriat cu cel mai dur manager, pe nume Bert Gordon,care accepta si ii propune sa il duca intr-un turneu care sa il invete inca odata lectiile de baza ale biliardului. In curand Eddie realizeaza ca locul de prestigiu si faima il pot costa sufletul si poate si prietena si de aceea trebuie sa decida daca pretul pe care il va plati va fi suficient cat sa se si salveze de propria lui natura.

Doamne ce-mi mai place Newman. Omul asta stia sa joace! Ratati,invingatori, puscariasi sau arhitecti, toti erau perfect credibili/ Iar in acest film, este un invingator invins. Filmul, o bijuterie actoriceasca, in care toti joaca foarte bine , dar Newman, Scott si Laurie sunt fenomenali. Daca nu s-ar fi facut cu cinci ani mai tarziu, as zice ca Piper Laurie s-a inspirat dupa jocul lui Elizabeth Taylor din Who’ afraid of Virginia Woolf ? Este grozava in rolul de iubita infirma (fizic), ce-si ajuta iubitul cu o gandire infirma.