The Hurricane (1999)

In filmul The Hurricane online subtitrat, DENZEL WASHINGTON il interpreteaza pe Rubin “Uraganul” Carter. Un om al carui vis de a cistiga titlul de campion mondial al categoriei mijlocii la box este curmat dramatic de o eroare judiciara. Arestat, acuzat pe nedrept si judecat, alaturi de un fan al sau, John Artis, pentru uciderea a trei persoane intr-un bar din New Jersey, “Uraganul” este condamnat de trei ori la inchisoare pe viata. in celula se decide sa-si canalizeze frustrarea si disperarea scriindu-si propria poveste.

Dar, cu toate ca autobiografica lui carte , “A saisprezecea runda” ,vede lumina tiparului, Carter ramine in spatele gratiilor. Gasindu-si linistea sufleteasca in izolarea de lumea din afara si de interesul national stirnit de cazul sau (printre cei care au pledat cu pasiune numarindu-se Bob Dylan si Muhammad Ali).

Peste mai multi ani, un tinar american stabilit in Canada, Lesra Martin (VICCELOUS REON SHANNON), citeste cartea lui Carter. Si gaseste, pentru prima oara in viata lui, o directie si un scop existentei sale si incepe sa corespondeze cu autorul. Convins de nevinovatia lui Carter adolescentul isi antreneaza proprii asistenti sociali – Terry Swinton (JOHN HANNAH), Lisa Peters (DEBORAH KARA UNGER) si Sam Chaiton (LIEV SCHREIBER) – intr-o sustinuta campanie pentru eliberarea lui Carter.

The Hurricane (1999) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Carter, zis Uraganul
Regia: Norman Jewison
Actori: Denzel Washington, Vicellous Shannon, Deborah Kara Unger
An: 1999
Gen: Biografie, Drama, Sport
IMDB: 7.6


The Hurricane (1999) Online Subtitrat


Trailer Carter, zis Uraganul (1999)