The Hunt (2012)

The Hunt (2012) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Vânătoarea
Titlu original: Jagten
Regia: Thomas Vinterberg
Actori: Lars Ranthe, Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Anne Louise Hassing, Susse Wold
Anul: 2012
Gen: Drama
Durata: 115 minute
IMDB: 8.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review The Hunt (2012)

The Hunt se petrece într-un orășel de provincie, cu puțin timp înainte de Crăciun. Lucas, de 40 de ani, încearcă să-și pună viața în ordine după un divorț dureros: are o prietenă nouă, un job nou și ține legătura cu Marcus, fiul lui adolescent. Însă lucrurile scapă din nou de sub control. O vorbă întâmplătoare, o mică minciună, și – odată cu zăpada și cu luminile Crăciunului – minciuna se răspândește ca un virus, semănând groază și neîncredere, până la o isterie colectivă în care Lucas luptă de unul singur pentru viața și demnitatea lui.

Orice legendă este țesută în gherghef de adevăr… Dacă membrii comunității ar fi știut asta și ar mai fi citit și Pinocchio; și-ar fi dat seama că și copiii sunt capabili de mari născociri. Până și felul în care angelica fetiță își misca năsucul; atingându-l uneori; denotă minciună în afirmație. Orice specialist în limbajul semnelor le-ar fi spus acest lucru.

Numai că într-un spațiu atemporal parcă; în care bărbații adevărați sunt cei ce își arată iscusința la vânătoare; ucigând cu sânge rece cerbi pentru a-și hrăni familiile; lucrurile funcționează după niște reguli ancestrale. Omori un câine pentru a te răzbuna pe stăpân; bați un adolescent firav; deși ai pretenții de adult cu o statură colosală; distrugi viața cuiva pentru o suspiciune neîntemeiată; execuți; apoi judeci.