The Humanity Bureau (2017)

Anul 2030. Încălzirea globală a transformat părți ale Midwestului American într-un deșert. În încercarea de a face față recesiunii economice, o agenție guvernamentală numită „The Humanity Bureau” exilează membrii societății considerați neproductivi și îi alungă într-o colonie cunoscută sub numele de „New Eden”. Un ambițios și imparțial asistent social, Noah Kross, investighează un caz urgent al unei mame singure și al fiului ei. Cunoscând soarta nedreaptă a băiatului nevinovat, Kross pleacă să salveze viețile celor doi și vrea să dezvăluie odată pentru totdeauna adevărul despre secretele „Biroului Umanității”. Va reuși Kross să înfrunte prezentul sumbru?

Este destul de trist să vedem moartea unui mare actor de la Hollywood, fiind forțată să se roage în astfel de filme groaznice, cu buget scăzut, pentru a plăti chiria (și taxa). O asemenea rușine – Nick Cage este distrusă pentru totdeauna.

Filmul The Humanity Bureau online subtitrat, fără a dezvălui complotul, are un adevăr de 70 de ani și îl proiectează într-un mod foarte previzibil, “alerga-l prin numere”. Linia parcelei este subțire. Actul este subțire. Povestea nu merită privită sau ascultată.


Regia: Rob W. King
Actori: Nicolas Cage, Hugh Dillon, Sarah Lind
An: 2017
Gen: Actiune, SF
IMDB: 6.8


The Humanity Bureau (2017) Online Subtitrat