The Human Race (2013)


The Human Race (2013) film online subtitrat

Gen: Actiune, Groaza, SF
Scenariu: Paul Hough
IMDB Rating: 5,7
Regizor(i): Paul Hough
Actori: Paul McCarthy-Boyington, Eddie McGee, Trista Robinson

“Școala, casa, și închisoarea sunt sigure. Urmați săgețile, sau vei muri. Rămâi pe calea, sau vei muri. Dacă sunt lapped de două ori, vei muri. Nu atingeți iarba, sau vei muri. Rasă … sau mor. “Aceasta este ceea ce auzi, provenind din propria voce, în propria limbă, atunci când sunt, din păcate, ales pentru cursa. “The Human Race” a avut premiera mondiala la Festivalul International de Film de Fantasia Montreal.

O sută de persoane sunt alese de o ființă anonim, imediat dispar de unde au fost să apară pe un drum, pregătit pentru cursa. Fiecare persoană aude mesajul scris mai sus, în propria lor limbă, cu propria lor voce, și au nevoie de instantaneu de rasă și de a supraviețui. Oameni de diferite sexe, etnii diferite, și diferite capacități fizice sunt aruncate în. Începe cursa, si la fel violența pentru supraviețuire.

Ce-mi place despre acest film The Human Race, este faptul că nu oferă fundurile doi șobolani, în cazul în pierzi un picior, surd, sau gravidă; fiecare caracter este pus la încercare și nimeni nu este scutit. Dacă sunteți reticente de rasă și lupta, cel mai probabil, nu va supraviețui. Unele mici surprize neașteptate de-a lungul modul în care vă păstrați pe marginea scaunului dumneavoastră în plus față de unele Gore mult mai apreciat. Fiecare personaj are o personalitate diferită și înveți să adore unii și disprețuiesc pe alții. Un pic de déjà vu, ca filme ca “Battle Royale” și “The Hunger Games” au concepte participant-eliminare similare, dar fără aspectul de curse adaugă la acesta.

Un final superb încheie filmul The Human Race, cu o idee inovatoare pentru a duce la bun. Cei doi actori principali sunt mari, mai ales Eddie McGee (actorul cu un picior), care oferă o performanță strălucitoare, chiar și în scenele de acțiune care îi permit să extragă un avantaj din handicap.