The House with a Clock in its Walls (2018)

Dupa ce si-a pierdut parintii, Lewis Barnavelt din filmul The House with a Clock in its Walls online subtitrat, un baiat de 10 ani, este trimis in Michigan pentru a trai impreuna cu unchiul sau, Jonathan. La scurt timp, fatada adormita a noului sau oras revine la viata cu o lume secreta plina de vrajitori si vrajitoare. Atunci cand Lewis trezeste accidental mortii. Descoperind ca unchiul sau este un vrajitor; baiatul din Misterul ceasului din perete online subtitrat patrunde in universul misterios al magiei si vrajitoriei.

Cu toate acestea, aceasta putere nu se limiteaza doar la oamenii buni. Lewis din The House with a Clock in its Walls online subtitrat afla despre Isaac Izard, un vrajitor malefic care dorea sa provoace Apocalipsa; astfel incat sa poata vedea ce se intampla dupa aceea.

Pentru a face acest lucru, a construit un ceas fermecat cu magie neagra; care atata timp cat exista, va continua sa ticaie, numarand pana la sfarsitul lumii. El a murit inainte de a termina ceasul, insa l-a ascuns in casa acestuia; unde acum locuieste unchiul Jonathan. In aceste conditii, Lewis si Jonathan din filmul Misterul ceasului din perete online subtitrat, trebuie sa gaseasca ceasul inainte de a fi prea tarziu, si inainte ca sotia lui Isaac, Selena, sa ajunga la el.


Titlu Romania: Misterul ceasului din perete
Regia: Eli Roth
Actori: Jack Black, Cate Blanchett, Owen Vaccaro
An: 2018
Gen: Comedie, Familie, Fantezie
IMDB: 6.1


The House with a Clock in its Walls (2018) Online Subtitrat


Trailer


Review

Umorul lui Jack Black este deja familiar publicului, însă spiritual său de copil este cel care l-a convins pe actor să accepte rolul principal. „Copiii de toate vârstele vor îndrăgi acest film, însă noi am vrut să le oferim mai mult suspans. Uneori e nevoie să accesezi zona întunecată ca să stârneşti aceste emoții”, povestește comediantul.

„Misterul Ceasului din Perete este un film de familie în cel mai bun sens posibil”, afirmă Cate Blanchett. „Și pentru că este înfricoșător uneori, cred că e un privilegiu pentru un părinte să își țină copilul de mână şi să îi spună că voi porni împreună în această aventură”, continuă actrița. „Filmul este sofisticat, întunecat, emoționant, amuzant, surprinzător și captivant, pentru că descrie perfect atmosfera din romanul omonim, din care se inspiră”.

O povesteplină de magieşi mister, filmul îl urmăreştepe Lewis (Owen Vaccaro), un băieţel de 10 ani, care estenevoitsă se mute la unchiulsău, într-o casă neobişnuită în care se aude mereu ticăit de ceas. Însă noul oraş ascunde sub atmosfera liniştită o lume secretă plină de magi şi vrăjitoare care se vor dezlănţui după ce Lewis îi aduce la suprafaţă fără să-şi dea seama.

Fascinat de minunățiile ce se petrec în casă, de ciudățeniile unchiului Johnathan și dialogurile hilare cu vechea și efervescenta lui prietenă, domnișoara Zimmerman (Cate Blanchett), băiatul descoperă că are puterea de a devein cel mai tânăr și puternic vrăjitor.