The House on Pine Street (2015)

The House on Pine Street (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Aaron Keeling, Austin Keeling
Actori: Emily Goss, Taylor Bottles, Cathy Barnett
An: 2015
Genuri: Drama, Groaza
IMDB: 5.4
Durata: 111 minute

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The House on Pine Street găsește un cuplu de tineri insarcinate se deplasează într-o casă care pare să fie bântuit – “. Pat lui Rosemary”, cel puțin o face soției, a cărei percepție a ceva amenințător rău ridică gândul că acesta este un tramvai Kansas că un alt scenariu ar putea fi in desfasurare devine numai bine evidentă după o oră, ceea ce face pic, fără îndoială, prea se mișcă încet și scurt, pe de obicei spectacol de groază-genului pentru a te fani în căutarea spaimelor convenționale din perete în perete, să nu mai vorbim de gore. Dar, această a doua trăsătură în mod eficient înfiorător de la frații lui Aaron și Austin Keeling ar trebui să vă rugăm pacientul în fest joacă și eventuala expunere acasă format, cu teatru de presă regională o posibilitate.

Jennifer (Emily Goss) și Luke (Taylor Sticle) s-au mutat în orașul ei natal din Kansas din Chicago, ea cu mult mai greu decât el. Ea pare să fi lăsat nici un prieten sau amintiri bune în spatele aici, și nu este deloc fericit să-și recâștige o astfel de proximitate la mama ei insistent, judeca, Meredith (Cathy Barnett). Dar acest lucru este, teoretic, doar o mutare temporară. S-au ajuns o afacere într-o casă mult mai spațioasă decât apartamentul au lăsat în urmă, Luke are deja un loc de muncă local, care este o uptick semnificativă de la una lui vechi, iar acest lucru pare a fi doar un mediu mai stabil pentru ultimele sale săptămâni de sarcină din The House on Pine Street- mai ales din moment ce se pare să fi fost un incident de mai devreme prost definit, în care a fost pusă în pericol această condiție.

Dar, la scurt timp după mutarea în, Jenny începe să se confruntă cu fenomene ciudate in jurul casei – obiecte care se mișcă atunci când ea se întoarce cu spatele ei, bate la ușile când nimeni nu acolo. Atunci când Meredith forțează o petrecere pe cuplu inaugurare tineri, prietenul ei Walter (Jim Korinke), care este “un pic de medium”, observă o “energie foarte interesant”, în casa în sine. Până în momentul prietenul ei Lauren (Natalie Pellegrini) sosește pentru o vizită cu propriul ei copil, Jenny este convins că locul este bântuit. Alții sunt convinși, dar atunci probabil că sunt în pe “ea”, oricare ar fi “ea” este: Când ea se plimba prin cartier, oamenii dau look-ul ei sugerând un secret teribil încă nedescoperit doar pentru ea.