The House of Tomorrow (2017)

Un adolescent superprotejat din filmul The House of Tomorrow online subtitrat, care se simte stingher în societate, se împrieteneşte cu un tip cu părul verde, care a suferit un transplant de inimă şi care îl introduce în lumea muzicii punk rock.

La prima vedere, includerea lui Fuller într-un rând de elită punk rock pare absolut ridicol până când îți dai seama că Fuller; un futurist, arhitect și inventator – era rebelul epocii sale. El a vrut să zdruncine instituția din noțiunea lor preconcepută despre lume în același fel în care Henry Rollins, Iggy Pop; și restul au vrut să transforme modernitatea in ureche. Aparent, autorul Peter Bognanni a observat intersecționalitatea; și a folosit-o ca o sursă de inspirație pentru a-și realiza romanul The House of Tomorrow.

Având în vedere cât de populare sunt filmele de inspirație în zilele noastre, este puțin șocat că filmul este despre lupta tinerilor împotriva represiunii instituției – ce se află în teatre. Adaptat de regizorul pentru prima dată, Peter Livolsi, filmul este o poveste a doi băieți izolați care se luptă să-și ia controlul asupra vieții lor.


Titlu Romania: O casă pentru ziua de mâine
Regia: Peter Livolsi
Actori: Asa Butterfield, Alex Wolff, Nick Offerman
2017
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 6.2


The House of Tomorrow (2017) Online Subtitrat


Trailer