The Honor Farm (2017)

The Honor Farm (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Karen Skloss
Actori: Olivia Grace Applegate, Louis Hunter, Dora Madison
2017
Gen: Thriller
IMDB: 4.0


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The Honor Farm

Adolescenți cu adâncime, o călătorie plină de vagabond, o închisoare abandonată și o cerbie care împodobește universul casei The Honor Farm. Acest amestec distractiv de ingrediente de la producatorul filmului Karen Skloss se amesteca impreuna cu gusto, aparand ca o dramă de liceu înfricoșată de simturi și de simbolism. Deschiderea viselor de sânge New Age stabilește tonul ambiguu al calmului și disonanței care continuă în întreaga caracteristică.

Trezindu dintr-un vis la dentist de birou-o fată are să aibă dinții ei ca alb posibil pentru bal, știi-Lucy (Olivia Applegate) pare totul setat pentru prima noapte mare de viața ei de adult. După ce beau ei aproape vomita pe ea, în partea din spate a limuzinei lor închiriate, Lucy și prietena ei Annie (Katie Folger) fugi la o stație de benzină din apropiere și se confruntă cu un grup de fete senior într-un dric roșu vechi.

O plimbare în stilul unui oraș al femeilor mai târziu, giggle de doamne adolescente ajung la marginea “Onoare Farm”, o veche închisoare cu o istorie rău de brutalitate. Lucy întâlnește visul (și interesantul) băiat de liceu J.D. (Louis Hunter), care distruge ciupercile. După o perioadă de filozofie intelectuală artificială, evenimentele ambigue încep în serios. Cue muzica de groază.

Trucuri și referințe narative abundă. Când o tânără încearcă să canalizeze un băiat mort, J.D. îl conduce pe Lucy printr-un tunel care se deschide în paralel. Când vedem că ieșirea tunelului sa prăbușit, ritualul este întrerupt. Premiem Lynch puncte atât pentru sosirea unui medic dentist cu gaz ilariant precum și o viziune a unei victime sacrificiu care prezintă ghicitoarea, „Ce nu are nici un scop, incepand sau de mijloc?“ Răspunsul? O gogoasa, evident.